Kasiu,goście już pojechali ,dzień cudownie spędzony ,a ja mam niedosyt,jak zawsze zresztą przy takich spotkaniach ,kopałyśmy w ogrodzie kwiatuszki ,których jeszcze nie mają ,żeby sobie wzięły do swoich ogródków,mam nadzieję ,ze wszystkie będą u nich pięknie rosły,wilczomlecze na pewno będą wszystkie na przyszłą wiosnę w nadwyżkach,pozdrawiam
Marysiu,dla mnie to jeszcze mu dużo brakuje ,ale już nie dam rady więcej ,chociaż tak ogólnie ujdzie ,fajnie ,że mogłaś przyjechać ,ale dla mnie to ciągle mało

,pozdrawiam
Iwonko,spotkanie było bardzo udane ,dziewczynki wesołe,pogoda piękna ,nie za gorąco ,słoneczko świeciło ,fontanna nam chłodziła otoczenie ,kwiaty pięknie się prezentowały, ogród pachniał wszystkimi zapachami ,jedzenia mieliśmy pod dostatkiem ,cóż chcieć więcej ,szkoda tylko ,że już musiałaś wracać ,ale mam nadzieję ,że ugoszczę Cie w moim ogrodzie kiedyś ,pozdrawiam
Agatko,ten wilczomlecz na pewno będzie w mich nadwyżkach na wiosnę ,on długo kwitnie i ten kolor taki niespotykany ,pozdrawiam
Aniu,miło,że jesteś ,spaceruj o każdej porze ,każdy ogród trochę wycisza i i uspokaja człowieka ,i jest kolorowy ,a my bardzo lubimy takie kolory ,rośliny kupujemy bo nam się podobają ,a jak się zobaczy w różnych kompozycjach to nasza wyobraźnia zaraz zaczyna działać ,pozdrawiam
Anetko,witam z kawusią w ręku ,ja też tak chodzę po ogrodzie ,u mnie deszczu nie było wiele ,ale mam gliny to może lepiej trzyma się woda ,nie mocz nóżek za długo w Dunajcu ,bo woda jeszcze zimna ,pozdrawiam
Ewciu,łóżka dostały nawet materace ,żeby gościom było mięciutko

pogoda nam bardzo sprzyjała,dzień był cudowny a ogród tak pachniał gościom ,że chyba byli oszołomieni różnymi zapachami ,pozdrawiam
Dorota,dziękuję ,że byłaś ,że super spędziłyśmy ten dzień ,nagadaliśmy się za wszystkie czasy ,za pyszne ciasto,a kwiatuszki niech się u Ciebie dobrze sprawują ,pozdrawiam i do zobaczenia na następnym spotkaniu
Gosiu,bardzo miło cię widzę w moim ogrodzie ,uwielbiam gości ,więc spaceruj do woli i miło,ze ten ogród sie podoba ,pozdrawiam
Marysiu,tak się cieszę ,że Daria i Mirek byli tacy wspaniali i po Ciebie pojechali,żebyś mogła być z nami w tym dzisiejszym dniu ,do ideału to ogrodowi daleko,ale bardzo się starałam ,żeby jakoś wyglądał

towarzystwo mamy doborowe

więc i atmosfera wspaniała była ,bardzo dziękuję za wszystko,pozdrawiam