Krysiu wierzę na słowo bo zamiast zdjęć smętne kwadraciki
Leje mi od dwóch dni i zarazem wyszły na spacer moje osobiste ropuszki, aż mi się zrobiło wesoło
Brakuje mi jeszcze tylko jeża
Miłej niedzieli!
Marysiu A co to się dzieje że zdjęcia pouciekały? Już wiedziałam u dziewczyn kwadraciki tylko...czyżby RODO tutaj też działało?
Na próbę mają Pomponella rozłożona na tarasie
-- N 03 cze 2018 10:48 --
No niestety zdjęcia się nie wgrały...robię przez fotosik
Krysiu u mnie żabki też gospodarują na działeczce. Znajduję puste ślimacze skorupki, to na pewno jej sprawka i być może jeża? W tamtym roku był, to może i w tym do mnie przywędrował?
Zadowolę się tylko Twoimi opisami, co masz w ogródku, bo zdjęć oczywiście nie ma U mnie niestety też
Krysiu! Melduję się u Ciebie i co widzę? Nic nie widzę! Podobnie jest w moim wątku. Pustka z powodu strajku fotosika, a nigdy słowny opis nie zastąpi zdjęcia. Staram się sobie wyobrazić Twoje ślicznotki, bo wiem, że masz ich sporo.
Pozdrawiam i zdrówka Wam życzę.
Krysiu jestem zawiedziona ale mam nadzieję że to tylko awaria fotosika. Szkoda mi tylko bo traktowałam to forum jako odskocznię i często zaglądam chociaż nie zawsze zostawiam ślad
Myślę,że wszystkie jesteśmy już w dobrym nastroju,zdjęcia z" wypadu-powróciły "....
Krysiu Twoja Pomponella - cudności Jestem nią zachwycona....
Wczoraj i dzisiaj u nas polało......ogromna radość, pozdrawiam
Zdjęcia wróciły i możemy do woli ogladać piękności ogrodowe. Pomponella wspaniała, ma mnóstwo pędów.
A pomidorki niczego sobie. Jeszcze trochę i będzie można próbować swoich pomidorów. A te kubeczki przy pomidorach to co mają za zasanie?
Moje w szklarence w tym tygodniu zaczęły się czerwienić.
Pomponella prześliczna ... Broniłam sie zębami i kolanami żeby nie zakochać się różach, ale przegrałam i zaczynam szukać różnych ciekawych odmian. Ta Twoja Pomponella będzie jedna z nich Krysiu