marpa- Maryniu a też uwielbia orliki. moje nie ucierpiały od przymrozków.Epimedium u mnie ucierpiały .Wszystkie kwiaty zmroziło.Ale liście są :P
Ty robisz przepiękne zdjęcia
Konwalie... i ten zapach

dało się ci je sfocić ???
Dziękuję za miłe słowa
kogra-Grażynko miło mi,że Fiona wzbudza pozytywne emocje.Wygłaskana
To super,że i u ciebie są młode ptaszki.Ptasie trele nie zanikną.Kosy tylko owocki czasami podjadają
Irysków nie mam dużo.I też zaczynają dopiero .
Kasiu100780 Dla mnie wszystkie rośliny sa piękne.Owczem mam swoje ulubienice .jak każdy.
Dziękuję za miłe słowa.
Tak, tak,,, Fiona to taka prawdziwa pani,niedostępna iw wyniosła dla obcych .
iwek-Iwonko Aparat,- lustrzankę juz chyba mam 10 letnią.Obiektyw dostałam do niego drugi, nowy jako prezent od męża na rocznic ślubu.
O bardzo dziękuję za miłe słowa.

Tulipanki już w mniejszości.
Beaby-Beatko. Którego ciemnego orlika???Może nasion ci nazbiera jak przekwitnie ???
Shire-Moniś Ja ciągle się nie wyrabiam.Jeszcze przez weekend miałam dużo gości.
to prawda, problemy rodzinne bardzo ciążą na sercu, w głowie itp..Ja tez je mam, także doskonale cię rozumiem.
No tak jakoś wyszło.%0 pomidorków i papryk tyle samo, prawie( al to te ostre mniejsze krzaczki.
Dziękuję za miłe słowa.
aneczka1979-Aniu Ja bardzo lubię różne tulipanki.Te ogniste to bardzo i Princess Irene
niestety i u mnie też już końcówka mała.
To prawda, Markham's cudowny jest.Ja też wcześniej żadnych z tej grupy nie miałam i nie doceniała i to bardzo.Ale teraz jest inaczej.
Jeszcze jakieś sobie ztej grupy dokupię.Ale może na drugi rok już.
Dziękuję za życzenia zdrowia dla syna.Fiona wygłaskana .
Wybaczcie, padam już.Na resztę odpowiem jutro.Trzeba iść spać, bo rano trzeba wstać.I do pracy.
Bodziszek żałobny

Szafirek -Muscari Blue Spike

Azalia wielkokwiatowa Feuerwerk tuż tuż

azalia Golden Sunset

powojnik Markham's Pink

powojnik 'Maidwell Hal