A tak na serio, to jest bardzo słoneczne miejsce od rana do godzin południowych, więc pewnie dlatego taki wybujały
Moja oaza - Nezka
Wioletko wiesz to tajemnica państwowatulipanka pisze:Nie mogę![]()
![]()
ale kwiatów
Widoczki już masz pewnie piękne.
Zdradź sekret tych nowoczesnych technologii. Mi by się coś takiego przydało w ogrodzie![]()
![]()
Co do widoczków, to zapomniałam wam pokazać co nieco ze spaceru po lasku (Klasztor w którym był więziony Prymas Wyszyński)

- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko śliczna wiosna
Szafirki i sasanki takie duże, jeszcze te pszczółki
U mnie na razie tylko muchy i oczywiście komary dają już znać o sobie, już mnie dzisiaj na działce chyba pokąsały
Zawilce w naszych lasach tez już kwitną, uroczo jest przejść się po leśnych dróżkach i popodziwiać te wspaniałe rośliny :P
To ogrzewanie trzeba chyba opatentować
Szafirki i sasanki takie duże, jeszcze te pszczółki Zawilce w naszych lasach tez już kwitną, uroczo jest przejść się po leśnych dróżkach i popodziwiać te wspaniałe rośliny :P
To ogrzewanie trzeba chyba opatentować
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
- alana

Agnieszko dziękuję za miłe przywitanie
Z tymi komarami zawsze jest istny koszmar, nic na działce nie dadzą popracować, bo tną w plecy, ze potem spać się nie daje
Również życzę miłego dnia i na zdrówko

Również życzę miłego dnia i na zdrówko
Pozdrawiam, Alicja
-
hanna_1962
- 500p

- Od: 2 lut 2008, o 17:12
- alana

Śliczna forsycja
Teraz rzadko widuję je tak pięknie kwitnące, ostatnio mimo słabych zim w moich okolicach, wiele kwiatów tych krzewów wymarza
zwłaszcza u mnie na działce. Ale Twoja jest na prawdę urocza :P
Pozdrawiam, Alicja
AGNIESIU masz piękną wiosnę w ogrodzie.Jakie cudne sasanki i forsycja,po obejrzeniu Twoich fotek nabiera się chęci do życia.Ślicznie 
Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Miikako dziękuję ślicznie za odwiedziny. Forsycja po prostu się mnie nie boi, mogę ją przycinać a ona i tak rośnie jak szalona.miikaka pisze:A mnie "ujęły" narcyzki. Już takie śliczne....u mnie wciąż w pąkach.
A forsycja piękna, rozkrzewiona... i duuuuża
Małgosiu, przeciez ty masz tak dużo chęci dożycia i zarażasz tym innych, cieszę się, że moje kwiatki dodają ci animuszu.Małgoś59 pisze:AGNIESIU masz piękną wiosnę w ogrodzie.Jakie cudne sasanki i forsycja,po obejrzeniu Twoich fotek nabiera się chęci do życia.Ślicznie
Alana nie wiem od czego to zależy, ale u mnie tak wyjątkowo w tym roku zakwitła, nie wszędzie są takie rozkwitnięte. Być może to też zasługa przycinania. Forsycja po prostu się wyradza i starsze pędy nie kwitną już tak ładnie.alana pisze:Śliczna forsycjaTeraz rzadko widuję je tak pięknie kwitnące, ostatnio mimo słabych zim w moich okolicach, wiele kwiatów tych krzewów wymarza
zwłaszcza u mnie na działce. Ale Twoja jest na prawdę urocza :P