Ale mi się smutno zrobiło, podlewałam zielone i myślałam, że utrąciłam listki hoi tricolorce - te młodziutki, ale za chwilę patrze, a wszystkie te młode odpadły. Jakby miały za mało wilgoci, czy coś. No koszmar
Moje zielone nieszczęścia - anoli
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobre i takie czasem, niż wcale. Mojemu się nie chce, a jak się nawet zachce to zawsze zrobi źle
Ale mi się smutno zrobiło, podlewałam zielone i myślałam, że utrąciłam listki hoi tricolorce - te młodziutki, ale za chwilę patrze, a wszystkie te młode odpadły. Jakby miały za mało wilgoci, czy coś. No koszmar
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli

Nie, na pewno nie mogły mieć za dużo wody. Nigdy nie miałam problemów z sadzonkami hoi. Nie mam pojecia co jej jest. Cóż na razie nie będę o iej myślała 
- basga

- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale się Ewciu uhichrałam....jak lecisz po tego hobbita!
Był Ci przeznaczony i już go masz!
No ja nie wiem,co z tymi chłopami jest-mój niby sporo potrafi ale...no właśnie,ja chyba za dużo wymagam bo jak już zrobi to mi sie nie podoba i żądam poprawki.I tak jest prawie ze wszystkim,nawet wczoraj się śmiałam,że nam to dopiero drugi pomysł przypada do gustu.Bo ja żeby powiedzieć,czy coś mi się podoba,to muszę to najpierw zobaczyć...a potem zmienić lub wymienić. :P
No ja nie wiem,co z tymi chłopami jest-mój niby sporo potrafi ale...no właśnie,ja chyba za dużo wymagam bo jak już zrobi to mi sie nie podoba i żądam poprawki.I tak jest prawie ze wszystkim,nawet wczoraj się śmiałam,że nam to dopiero drugi pomysł przypada do gustu.Bo ja żeby powiedzieć,czy coś mi się podoba,to muszę to najpierw zobaczyć...a potem zmienić lub wymienić. :P
- anoli

Moje już wcześniej powiązałam do balustrady. Ale wiatry i burza trochę szkód narobiły. No nic. Nie wszystkie takie duże, ale i tak mam satysfakcję
Basiu a jaką sałatkę z zielonych? Znam tylko kilka pomysłów na czerwone :P
Basiu a jaką sałatkę z zielonych? Znam tylko kilka pomysłów na czerwone :P