Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dawno mnie u ciebie nie była i miałam oglądania oj miałam. Tyle kwitnących rośłin pokazałaś i to w tak przepiękny sposób. Najbardziej spodobała mi się piwonia zółta- miodzio, pelargonia w ślicznym rózowym kolorze oraz róże, jak zawsze cudne i zniewalajace. Chyba każdy powinien je mieć w swoim ogrodzie. Pokazuj jak najwięcej , będę juz zaglądała częściej.
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Magda piękna jest Twoja róża na pniu, czy to jest ta zeszłoroczna, a które od Zosi Ci kwitną, proszę pokaż je jakie mają kolory kwiaty. Ja nie mogę doczekać się moich jedną na pewo jest ciemno czerwona krzaczasta, druga szczepiona na pniu bliżniaczka na jednym ma białe kwiaty, zastanawiam się jaka będzie druga bliżniaczka, a może to czerwona, coś mi się zdaje ,że to będzie róża patriotka.

Madziu,roślinki ,po tak krótkiej podróży,czują się dobrze!
Twoja czerwonna róża jest przepiękna.....Wypada mi tylko wzdychać...(na razie),ale jak spotkam podobną,to wciągnę bez wahania

Jak mój pięciornik się rozsieje - chętnie Co wyślę sadzoneczki,jeśli będziesz chciała!
Pozdrawiam,Małgorzata
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Agnieszko,operacja już wykonana
Wiolu,twoja nieobecność w naszych ogródkach jest zrozumiała i w pełni usprawiedliwiona.Tym bardziej się cieszę że miałaś czas by na chwilkę do mnie wpaść.Pozdowionka i buziaki dla maluszka
Dorotko,ta róża na pniu to zeszłoroczny zakup.
Na różyczki od Zosi trzeba jeszcze poczekać.Jedna jest na zdjęciu(taki krem,blady żółty),będzie też bordowa(ciemna czerwień)a reszta to zagadka?Czas pokaże
Małgosiu,bardzo chętnie przyjmę pięciornika ale to pewnie będzie dopiero jesienią przyszłego roku

Wiolu,twoja nieobecność w naszych ogródkach jest zrozumiała i w pełni usprawiedliwiona.Tym bardziej się cieszę że miałaś czas by na chwilkę do mnie wpaść.Pozdowionka i buziaki dla maluszka

Dorotko,ta róża na pniu to zeszłoroczny zakup.
Na różyczki od Zosi trzeba jeszcze poczekać.Jedna jest na zdjęciu(taki krem,blady żółty),będzie też bordowa(ciemna czerwień)a reszta to zagadka?Czas pokaże

Małgosiu,bardzo chętnie przyjmę pięciornika ale to pewnie będzie dopiero jesienią przyszłego roku

Pozdrawiam Magda 

- markpm
- 200p
- Od: 10 lis 2007, o 15:17
- Kontakt:
Madziu, dawno do ciebie nie zaglądałem....
Piękne róże
W Olkuszu jest straszna susza, tyle roślin się marnuje.... od dziś już ma przyjść ochłodzenie i obfite opady - w opolu już leje. Na Gliniankach nawet wyschła mi studnia..
Świetny pięciornik - ja moich zapomniałem wsadzić i uschły... sam się zdziwiłem że ta truskawkopodobna roślinka kosztuje tylko 2,50zł

Piękne róże

W Olkuszu jest straszna susza, tyle roślin się marnuje.... od dziś już ma przyjść ochłodzenie i obfite opady - w opolu już leje. Na Gliniankach nawet wyschła mi studnia..
Świetny pięciornik - ja moich zapomniałem wsadzić i uschły... sam się zdziwiłem że ta truskawkopodobna roślinka kosztuje tylko 2,50zł
- markpm
- 200p
- Od: 10 lis 2007, o 15:17
- Kontakt:
30 stopni?! chyba żartujesz....
wejdź na pogodynka.pl, prognozy są jak najbardziej obiecujące dla roślin - temperatura o okolicy 15-20 stopni i deszczyk. Szkoda twojej trawy, odrodzi się, ale do tego czasu nie będzie zbyt ładna
Nawet drzewa owocowe zaczęly zrzucać liście....
Madziu, myślałaś o studni?
wejdź na pogodynka.pl, prognozy są jak najbardziej obiecujące dla roślin - temperatura o okolicy 15-20 stopni i deszczyk. Szkoda twojej trawy, odrodzi się, ale do tego czasu nie będzie zbyt ładna

Madziu, myślałaś o studni?
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Marku,u nas na osiedlu nie ma studni.
Kopalnia starannie się nią zajmuje(woda).
Teraz z innej beczki.
Właśnie weszłam na onet i czytam o jutrzejszym meczu
Jeśli będzie tak jak piszą,o rewolucji w składzie,to Leo jest wielki i ma gdzieś faworytów
W końcu ktoś się za ten... zabrał.
A ty oglądasz ME?
Kopalnia starannie się nią zajmuje(woda).
Teraz z innej beczki.
Właśnie weszłam na onet i czytam o jutrzejszym meczu

Jeśli będzie tak jak piszą,o rewolucji w składzie,to Leo jest wielki i ma gdzieś faworytów

W końcu ktoś się za ten... zabrał.
A ty oglądasz ME?
Pozdrawiam Magda