Mój skrawek ziemi - Gabriela - część 2
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabrysiu!
Eucharis jest po prostu prześliczna (prześliczny?).Sukcesy ,jak widać,osiągasz nie tylko na działeczce!
Pająki.....obrzydlistwo!U mnie od czasu do czasu po domu przeleci taki wielki jak koń (ale ja jestem szybsza ) i kończy żywot takie bydlę pod ciężarem mojego kapcia....Wcześniej miałam strych adaptowany na mieszkanie,ale takich wielkich pająków w życiu nie widziałam....Nienawidzę.....
Eucharis jest po prostu prześliczna (prześliczny?).Sukcesy ,jak widać,osiągasz nie tylko na działeczce!
Pająki.....obrzydlistwo!U mnie od czasu do czasu po domu przeleci taki wielki jak koń (ale ja jestem szybsza ) i kończy żywot takie bydlę pod ciężarem mojego kapcia....Wcześniej miałam strych adaptowany na mieszkanie,ale takich wielkich pająków w życiu nie widziałam....Nienawidzę.....
Pozdrawiam,Małgorzata
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
basow@ pisze:Gabrysiu!
Małgosiu, dzięki.
Wyobraziłam sobie tego pająka wielkiego jak koń, i o mało nie zaplułam laptopa.

Mam nadzieję że nie był taki...

I co, miałby się gdzieś zaczaić w kącie????Wolę je od razu zutylizować!!!!Ale aż mi się niedobrze robi.
Ja jestem zmuszona się przemóc ,bo jak one się zjawiają ,to wszyscy moi domownicy już śpią....
A wszystko przez mojego kochanego braciszka,który swego czasu mnie gonił z ogromnym krzyżakiem na kiju....To było traumatyczne dla mnie przeżycie
Ale dość już horrorów
Wolę oglądać Twoje zdjęcia (bez pająków
)
Ja jestem zmuszona się przemóc ,bo jak one się zjawiają ,to wszyscy moi domownicy już śpią....
A wszystko przez mojego kochanego braciszka,który swego czasu mnie gonił z ogromnym krzyżakiem na kiju....To było traumatyczne dla mnie przeżycie

Ale dość już horrorów

Pozdrawiam,Małgorzata
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Witaj Gabi!
O czym Wy tu rozprawiacie, o okropnych pająkach
jak ja się boję tych wielkich okazów, ja mam pokój o wystawie wschodniej i upalnym latem wiele pająków ląduje pod moim oknem i wchodzi w ten sposób do pokoju...zgroza
Małgosiu basow@ wcale Ci się nie dziwię i tego strachu, to Cię brat urządził
Całę szczęście, że moja starsza siostra tez od zawsze boi sie pająków
Gabrysiu, gości miałaś przeuroczych u siebie, fantastyczne, jak zawsze zdjęcia.
O czym Wy tu rozprawiacie, o okropnych pająkach

Małgosiu basow@ wcale Ci się nie dziwię i tego strachu, to Cię brat urządził

Gabrysiu, gości miałaś przeuroczych u siebie, fantastyczne, jak zawsze zdjęcia.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lepiej pokażcie jak robicie te cuda z makaronu.
Też się chcę czegoś nowego nauczyć.

Też się chcę czegoś nowego nauczyć.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki