Moje okna... - Ziel-ona
ziel-ona 
mam pytanko.. czy dało by się jakoś ... :P .. dostac od Ciebie szczepki bluszcza (ja mam tego zielono miałego), ale ty masz takie ładne zielone dwie odmiany... znalazłam u Ciebie jeszcze "zamiokulukas" mam nadzieje ze nie przekręciłam.. i kwiatek tez sie mi baardzo podoba.. wiec moze jakaś szczepeczka ;) .. aaaa i mąż mój sie pyta czy tego:
by się nie dało jakiejś szczepki dac bo by przynajmniej w biurze u siebie miał coś ładnego
:)

mam pytanko.. czy dało by się jakoś ... :P .. dostac od Ciebie szczepki bluszcza (ja mam tego zielono miałego), ale ty masz takie ładne zielone dwie odmiany... znalazłam u Ciebie jeszcze "zamiokulukas" mam nadzieje ze nie przekręciłam.. i kwiatek tez sie mi baardzo podoba.. wiec moze jakaś szczepeczka ;) .. aaaa i mąż mój sie pyta czy tego:

- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu a nie wiesz przypadkiem czy można ciąć tego Himalaya?
Carla bluszczu już nie mam, żadnego! Przędziorki zrobiły swoje
Zamiokulkas był ładny, teraz wygląda jak zdechlak
A jeśli chodzi o sansewierie to możesz mi się przypomnieć na wiosnę - teraz nie ruszam kwiatków, niech odpoczywają. Nie wiem nawet czy by podróż w paczce przetrwały. Przybyło mi 3 nowych domowników - zdjęcia wkleję później troszkę 
Carla bluszczu już nie mam, żadnego! Przędziorki zrobiły swoje

- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Już się chwalębayaga pisze:no a fotki kiedy? pochwal się nowymi zdobyczami

Fikus "Samantha" (to już 12 odmiana w mojej kolekcji)

Szeflera "Nora" - dosadziłam ją do starej szeflery, którą znów przycięłam, ale ona nie kwapi się coś do wypuszczenia nowych listków

I peperomia - nie wiem jak się nazywa ta odmiana.