Moje okna... - Ziel-ona
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chciałam zapytać jak się mają Wasze strelicje po lecie. Moja się nie popisała - 1:1- jednego liścia zgubiła i jednego wypuściła 
Powiedzcie mi też co z tym dziwactwem zrobić?? Dostałam tą roślinkę od którejś z Was (nie pamiętam od której
), ale nazwy nie pamiętam. Rośnie toto w górę i nic więcej. Ściąć?

A to moja Fockea edulis, która ledwo zipała. Latem "wyrzuciłam" ją na dwór i chyba to jej pomogło. Odżyła i nowe listki wypuściła

I tu jeszcze coś do identyfikacji. Czy to Eschynantus?

Powiedzcie mi też co z tym dziwactwem zrobić?? Dostałam tą roślinkę od którejś z Was (nie pamiętam od której

A to moja Fockea edulis, która ledwo zipała. Latem "wyrzuciłam" ją na dwór i chyba to jej pomogło. Odżyła i nowe listki wypuściła

I tu jeszcze coś do identyfikacji. Czy to Eschynantus?

- Ziel-ona
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
Tak mi się właśnie wydaje, że dostałam to Basiu od Ciebie (albo od Figi). Pamiętasz nazwę może?basga pisze:O matko...ale to fajne,sama jestem ciekawa,co to tak wyrosło?!Coś mi świta ale nie mam pojęcia,chyba miałam coś takiego malutkiego.
Abudabi pięknie dziękuje za potwierdzenie nazwy roślinki i informacje

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Coś w tym jest, chyba następny nałóg obok kwiatowego-forumkowy.bayaga pisze:wiecie co mi się najbardziej podoba w tym forum? ,że wrazie problemów jest się do kogo zwrócić o poradei taka babska swojska atmosfera panuje ,same psiapsiólki
jak codziennie lapka nie wezmę i nie polatam po forum to zaczynam cierpieć na syndrom odstawienia
coś mi zaczyna brakować....