Pozdrawiam cieplutko
Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jadziu
Nie ukrywam,że zrobiłaś mi miła niespodziankę.Dziękuję bardzo.
Szkoda,że daleko mieszkasz,bo czekoladki w sam raz do Twojego winka i razem byśmy się raczyły.Ale może nie wszystko stracone,może dane nam będzie spotkać się to poświętujemy za wszystkie czasy.Co prawda u mnie nie ma takich letnich atrakcji jak u Ciebie /jezioro/ ale też jest fajnie i jest co zwiedzać i chałupa wielka i ogród ukwiecony a gospodarze przyjaźnie nastawieni do gości.
Przemyśl to Jadziu
Milutkiego wieczoru
Nie ukrywam,że zrobiłaś mi miła niespodziankę.Dziękuję bardzo.
Szkoda,że daleko mieszkasz,bo czekoladki w sam raz do Twojego winka i razem byśmy się raczyły.Ale może nie wszystko stracone,może dane nam będzie spotkać się to poświętujemy za wszystkie czasy.Co prawda u mnie nie ma takich letnich atrakcji jak u Ciebie /jezioro/ ale też jest fajnie i jest co zwiedzać i chałupa wielka i ogród ukwiecony a gospodarze przyjaźnie nastawieni do gości.
Przemyśl to Jadziu
Milutkiego wieczoru
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadzia1 pisze:Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie ,że mnie odwiedzacie
Dziś u mnie był dzień wewnętrznyczyli porządki w domu . Od rana sprzątałam , potem obiad i spacerek z psami , potem wrzuciłam odwiedziła doniczkowe i tak zleciał dzień
![]()
![]()
Teraz popijam winko swojej roboty , ale mocne jakieś coś czuję.Dobrze ,że wszystko mam zrobione
![]()
Lecę zobaczyć co u Was słychać
Jadziu mówisz były porządki ? czyli był bałagan spowodowany przez Manię ?
hi hi hi
uciekam ile sił w nogach , bo jak Jadzia mnie dopadnie z tymi paczugami, to tym razem zatłucze mnie na amen
tija kochanie siadaj proszę ale uprzedzam wstać jest ciężko po tym winku
Oleńka tak mi szkoda ,że nie możesz z nami zostać
Spokojnej nocki kochanie
Haniu ale Ty nie wiesz jak pięknie jest na Mazurach zimą albo jesienią
Bardzo bym chciała spotkać was w realu . Haniu może po zakończeniu roku będziesz miała więcej czasu i odwiedzicie nas na zimnych Mazurach .Wina jest jeszcze dużo , czekoladki kupimy rozpalimy w kominku zobaczysz jak będzie miło
I znowu ta Jolka
i tak Cie znajdę przed zemstą nie uciekniesz
No nie i Ty Tessko na fredzie Manie ,że jest nie grzeczna
oj kochanie będziemy się gniewały

Oleńka tak mi szkoda ,że nie możesz z nami zostać
Haniu ale Ty nie wiesz jak pięknie jest na Mazurach zimą albo jesienią
I znowu ta Jolka
No nie i Ty Tessko na fredzie Manie ,że jest nie grzeczna