Mój ogród - eukomis cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
acidantera
100p
100p
Od: 14 kwie 2008, o 21:14

Post »

Empuzka a ty już tutaj? Oj ty łajzo nie mogę za tobą nadgonić hihihi
Ale masz rację spóldzielnia to medal powinna ci przyznać Halinko a jak nie spółdzielnia to my ci przyznajemy !! Chyba się ze mną zgadzacie koleżanki i koledzy forumki!!(Forumowiczki i cze brzmi jakoś tak ...siak ... :>)

Obrazek
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Ogród

Post »

Witajcie dziewczyny ale żeście mnie rozśmieszyły tą łajzą super określenie bo ja też łażę po ogrodach forumowiczów choć nie zawsze zostawiam ślad,i też jestem łajzą. Moje kochane nasza Śpółdzielnia nie stawia przeszkód w zagospodarowaniu terenu na ogród, ale na dzień dzisiejszy są określone warunki które trzeba dotrzymać np. jeżeli ktoś z moich sąsiadów chciałby założyć ogród zmuszony jest zrobić taki rodzaj ogrodzenia jaki ja mam , żeby było jednolicie, nie wolno sadzić wysokich drzew i wiele innych zaleceń. Mój ogród ma ponad 15 lat i staram się, żeby był estetyczny, nie mogę stosować nawozów typu obornik i wiele innych. Ale cieszę się że go mam. Od Maja jestem na emeryturce i mam wiele czasu dla mojego kochanego ogrodu. Cieszę się jak mogę choć przez chwilę w nim pobyć .Pozdrawiam Was serdecznie Halina.
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

No właśnie powinni cię jakoś docenić za upiększenie miasta :D Czy u was w mieście nie ma żadnego konkursu na " Najpiękniejszy ogród i balkon"..... :D
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Halinko to jak już jesteś na emeryturce to życzę ci wytchnienia i spokoju w twoim ogródku :lol: .
Ogródek jak wiesz masz piękny i taki bardzo kolorowy a ja tak uwielbiam :P . Kocham taką pstrokaciznę i u siebie też mam dużo koloru :P . Bardzo miło się spędza czas w twoim królestwie ogrodowym :lol:
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Kwiaty

Post »

Barbaro kiedyś u nas Ekologia przyznawała nagrody pieniężne to zbierałam przez trzy lata, a potem już nie zgłaszałam ogrodu do konkursu słyszałam,że niema u nas już takich konkursów i przestałam się tym interesować Pozdrawiam Halina
Awatar użytkownika
myszek
500p
500p
Od: 28 kwie 2007, o 00:37

Post »

Halinko!
Najpierw obejrzałam Twój balkon i się zachwyciłam tak bardzo, że napisałam coś w stylu: "powinnaś mieć ogród..":)
Potem olśniło mnie , żeby sprawdzić, bo przecież posiadanie balkonu nie wyklucza posiadania ogródka, no i rzeczywiście.... Do OGRODÓW zaglądam rzadko, bo czas nie pozwala żeby przeglądać wszystkie wątki na forum i dlatego nie trafiłam jeszcze tutaj ..... ale po tym co zobaczyłam, będę na pewno częściej tu zaglądać i wspierać wirtualnie w heroicznej :) walce o upiększanie otoczenia w blokowiskach. Powtórzę się ale... po prostu wielki szacunek... ;:180
I kochana, muszę Ci powiedzieć, że masz pod swoim balkonem dużo więcej miejsca, niż ja przy swoim segmencie :).

Pozdrawiam,
Mysza

'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Ogródek

Post »

Miło mi myszko , że się wybrałaś do mojego ogródka jak zauważyłaś to ja bardzo kocham roślinki. Ogród daje mi dużo spokoju, do niedawna jeszcze pracowałam zawodowo i po pracy każdego dnia musiałam iś do mojego ogrodu , żeby psychicznie odpocząć, roślinki nas uspakajają - a ile radości dają kwiaty które rozkwitają u nas pierwszy raz tak jak moja piwonia drzewiasta. Każdego dnia nawet kilka razy podchodziłam oglądąć czy już rozkwitła -tak czekałam na jej kwiat. Myszko masz pozwolenie na odwiedzanie mojego ogrodu. pozdrawiam Halina
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Halinko, masz rację roślinki to jest to!! :)
Bo słońce i zieleń mają magiczną moc - dodają energii, siły do pracy i budzą do życia. Wpadnę w tygodniu z kawką i ciachem :wink:
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Piwonia

Post »

Anulko tak wyglądają kwiaty mojej piwoni drzewiastej Obrazek
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Ogrod

Post »

Miło mi Agnieszko będę czekać cwilowo mnie nie ma w W. buszuję w okolicy Kazimierza Dolnego w moich rodzinnych stronach. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Glicynia

Post »

Moi drodzy pokażę Wam zdjęcie glicyni, którą zfotografowałam W Kozłówce woj Lubelskie przy pałacu zabytkowym Zamojskich Obrazek
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Dziękuję za zdjęcie piwonii.Jest sliczna.Podoba mi się piwonia o rózowych kwiatach i wisniowym oczku.Niestety nie mogę jej dostać.
W Twoim ogródeczku jest cudownie :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Piwonia

Post »

Anulko ten pierwszy kwiat z piwoni drzewiastej zostawię na nasiona jak cos z tego bedzie to Ci wyślę nasiona.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

No tak, Halina zamiast nam tu pokazywać swój ogródek to po Lubelszczyźnie sobie jeździ. :wink:
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Halinko ponownie jestem z odwiedzinami jak zawsze w Twoim ogrodzie jest ślicznie i spokojnie to sobie trochę przysiądę. Mam pytanie na 4 stronie 4 zdjęcie od dołu co to za roślina?
Piwonia rewelacja. ;:63 ;:63 ;:63 .Podziwiam Ciebie za wytrwałość i pracowitość .Skąd Ty bierzesz na to wszystko siły kobieto. Za parę dni znów wlecę . Miło było ale lecę dalej . ;:112 ;:112 ;:112 .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”