Też się wkurzam jak się pokładają.
U mnie hiacynty są w salonie, a ponieważ salon duży, ponad 50m2, to zapach nie jest mocno wyczuwalnyrikkuu pisze:Ania, ma rację, pięknie wygląda ten hiacyntniestety ja nie mogę mieć tak intensywnie pachnących kwiatów w domu, bo bardzo źle na nie reaguję
Ooo, nie, nad łóżkiem nie dałabym radyaneczka1979 pisze:A ja ustawiłam sobie całą gromadkę hiacyntów nad łóżkiem.Liczę na piękne, kolorowe i pachnące sny.
![]()
Jeśli nic się nie zmieni w zapowiedziach pogodowych, to chyba i ja zacznę od przyszłego weekendu prace porządkowe. zacznę od wycięcia ton suchotników. Liści jeszcze ruszać nie będę. W końcu to dopiero przełom stycznia i lutego.![]()
Moni hiacynt ma i mój ulubiony kolor.
polecamnena08 pisze:Bardzo podoba mi się pomysł z hiacyntami![]()
Też się wkurzam jak się pokładają.
Gdybyś nie powiedziała, że na ostatnim zdjęciu są sztuczne hiacynty, to w życiu bym nie zgadłaAlania pisze:U mnie hiacynty są w salonie, a ponieważ salon duży, ponad 50m2, to zapach nie jest mocno wyczuwalnyrikkuu pisze:Ania, ma rację, pięknie wygląda ten hiacyntniestety ja nie mogę mieć tak intensywnie pachnących kwiatów w domu, bo bardzo źle na nie reaguję
Poza tym, po kwitnieniu żywych wykorzystuję sztuczne - na ostatnie fotce widać
Może taka wersja bardziej by Ci odpowiadała
![]()
Tak, czasami można trafić na bardzo dobrej jakości sztuczne kwiatyrikkuu pisze:Gdybyś nie powiedziała, że na ostatnim zdjęciu są sztuczne hiacynty, to w życiu bym nie zgadłaAlania pisze:U mnie hiacynty są w salonie, a ponieważ salon duży, ponad 50m2, to zapach nie jest mocno wyczuwalnyrikkuu pisze:Ania, ma rację, pięknie wygląda ten hiacyntniestety ja nie mogę mieć tak intensywnie pachnących kwiatów w domu, bo bardzo źle na nie reaguję
Poza tym, po kwitnieniu żywych wykorzystuję sztuczne - na ostatnie fotce widać
Może taka wersja bardziej by Ci odpowiadała.
Może to byłoby rozwiązanie
na pocieszenie tydzień temu kupiłam sobie pierwiosnka. Z nim nie mam problemów zapachowych
Ja właśnie z tym miałam kłopot - nie byłam w stanie utrzymać hiacyntów na baczność, a to dobre rozwiązanie, sprawdza się świetnieAnnes 77 pisze:Moni super rozwiązanie,jak spotkam to kupuję podobne tuby,ile razy Hiacynty mi się przewracają
Filemon24 pisze:Super pomysł na hiacynty jak one pięknie wyglądają w tym szkle
Już mam nowe pomysły na wiosenny wystrój w domuPrzemekt23 pisze:Monia już za chwilę takie dekoracje znowu będziesz robiła.. Zawsze coś fajnego wymyslisz