to jedyne ... a wtedy zaczną się wycieczki ..... chyba bliżej wiosny sam się wybiorę na to stanowisko

Na pewno poprawę widać, natomiast do ideału daleko. Cieszy mnie jednak to co się udaje, pochwały też...banditoo napisał(a):
fotki haworsji pierwsza klasa, dowód na to że nie potrzeba nie wiadomo jak dobrego sprzętu jeżeli fotograf troszkę ma pojęcia o robieniu fotek. Jak tak popatrzę na twoje pierwsze zdjęcia to niebo a ziemia. Trochę szkoda bo nie mam się do czego czepiać.
Bardzo merytorycznie było. Dziękuję.chromat napisał(a):
Haworthia cooperi var. venusta to nadal bardzo duży rarytas choć (...)
Zapraszam. Jak tylko spod chwastów wiosną wyjrzę... Tyle, że do wiosny jeszcze dalekoooo...Marek L napisał(a):
stanowisko 20 na 20 metrów to nie bogato. Może się niedługo okazać że u Henia na balkonie to jedyne ... a wtedy zaczną się wycieczki ..... chyba bliżej wiosny sam się wybiorę na to stanowisko
To jest możliwe jedynie jeszcze przy mediolobiviach bo ich mam sporo z różnych stanowisk. Może kilka sulkorebucji... Inne moje raczej pojedyncze gatunki.Marek L napisał(a):
porównywarka stanowiskowa bardzo mi się podoba. Mam nadzieje że rozszerzysz to na inne rodzaje.
Ładny! Starszy i mocniej ocierniony, taki bardziej... dziki. Podoba mi się!banditoo napisał(a):
to jeszcze mój do kompletu
annaoj pisze:Jak sylwestrowe fajerwerki!![]()