mati Dziękuję bardzo .

jak masz troszkę czasu to oczywiście że rób .
Tulap wbrew pozorom sporo jest roboty z wycinaniem foremek .

A potem to już z górki .

Myslę , że opłacałoby się ją produkować i sprzedawać .

Ale ja za kratki nie chcę .A poza tym mi się zejdzie kilka lat , żeby narobić jej dla siebie .

Jakbyś mieszkał bliżej to wiadomo , że by się coś zdziałało .
Marta dziękuję .

Można, kasa żadna ale pracy sporo nad foremkami .

Jedyne co nas ogranicza to nasza wyobraźnia .
Ania dzięki bardzo .

To co u góry widać zalane to jest nierówny dół .Górna część kostki jest gładka jak papier i widać efekt lustra .Nie mam jak tego uchwycić aparatem .
Beatko nauczę Cię .

Dziękuuuuję .No na obrzeża zrobią robotę , myślę .

Zrobiłbym Ci ale chyba daleko mieszkasz .
Bogusiu formy to rura pcv 110 mm o cienkiej ściance odpowiednio wycięta - optymalnie metodą prób i błędów .

Jak ja bym miał kupić foremki to by mi się nie opłaciło to .A tak to miałem 2 metry sam , od znajomych wziąłem kolejne 2 i mamy produkcję .

Tu chodzi o jak najmniejsze koszty .
Madziagos dziękuję .

Mam to po dziadku ...
eukomis nie wiem jak masz na imię niestety .Również witam.

Pomysłów mam milion i dziękuję za odwiedziny , zapraszam jak najczęściej .Wpadnę niebawem do Ciebie . Pozdrawiam .
Nie spodziewałem się tylu pozytywnych słów .Dziękuję Wam, że ze mną jesteście .Dajecie mi niezłego kopa do dalszego działania pomimo przeciwności losu .Jesteście kochani a ja jestem szczęśliwy , że mam takich przyjaciół, bo mogę was tak nazwać .Dziękuję ! .
Dokładny , porządny manual wrzucę jutro albo pojutrze .Założę chyba oddzielny temat jakiś , żeby nie było bałaganu w innych .Poza tym to dopiero początek , myślę o innych kostkach .Zobaczymy co z tego wyjdzie .Do każdej osoby podlinkuję na priv .Przekroczyłem juz limit emotek ...