Zieloni współmieszkańcy Ani
Och jak mnie tu już dawno nie było. Ostatnio zaniedbałam forum, bo miałam bardzo malutko czasu dla siebie i nie było dane mi relaksować się wsród Waszych pięknych roślinek.
Po mału odrabiam zaległości, ale widzę że dużo się tutaj zmieniło podczas mojej nieobecności.
Co do koralów z tych nasionek to byłyby dość drogie bo za te dwa nasiona zapłaciłam prawie 20 złotych.
Zrobiłam sesję zdjęciową więc wrzucam kilka fotek, część roślin jest u mnie już jakiś czas a część to nowości
Na początek mój stary przyjacie Rhipsalis
Bluszczyk, który dostałam od znajomego
Sadzonka skrytokwiata jeszcze bez korzonków, też prezencik

cdn...na razie znikam z forum, dobranoc wszystkim

Co do koralów z tych nasionek to byłyby dość drogie bo za te dwa nasiona zapłaciłam prawie 20 złotych.

Zrobiłam sesję zdjęciową więc wrzucam kilka fotek, część roślin jest u mnie już jakiś czas a część to nowości
Na początek mój stary przyjacie Rhipsalis

Bluszczyk, który dostałam od znajomego

Sadzonka skrytokwiata jeszcze bez korzonków, też prezencik

cdn...na razie znikam z forum, dobranoc wszystkim

Witam miłych gości
Dziękuję za odwiedziny, bardzo mnie cieszy że podobają się Wam moje maleństwa ;:10
Agnieszko skrytokwiat rzeczywiście ma ciekawy wzór a widziałam jeszcze z innymi ciapkami, też bardzo ciekawe i tak sobie myślę czyby jeszcze jakiegoś sobie nie sprawić. Twój rhipsalis na pewno będzie bujnie rósł tylko nie możesz dopuścić do przesuszenia bryły korzeniowej, musi mieć cały czas lekko wilgotno.
Ziel-ona Ogromnie mnie cieszy że podobają Ci się moje kwiatuszki, bliżej wiosny będę robiła sadzonki więc mogę i dla Ciebie coś skubnąć. Napisz tylko na co masz ochotę.
Później wrzucę jeszcze pare fotek.

Agnieszko skrytokwiat rzeczywiście ma ciekawy wzór a widziałam jeszcze z innymi ciapkami, też bardzo ciekawe i tak sobie myślę czyby jeszcze jakiegoś sobie nie sprawić. Twój rhipsalis na pewno będzie bujnie rósł tylko nie możesz dopuścić do przesuszenia bryły korzeniowej, musi mieć cały czas lekko wilgotno.

Ziel-ona Ogromnie mnie cieszy że podobają Ci się moje kwiatuszki, bliżej wiosny będę robiła sadzonki więc mogę i dla Ciebie coś skubnąć. Napisz tylko na co masz ochotę.
Później wrzucę jeszcze pare fotek.