Aguś dziękuję za dobre słowo i wsparcie

tak to prawda, życie pisze przedziwne scenariusze. Chociaż czasami zastanwiam się czy jest mnie coś w stanie zaskoczyć w tym życiu

Bardzo się cieszę, że tutaj wróciłam. Na razie "kuleje" z nadrabianiem zaległości ale będzie dobrze

Z domem na razie stanęliśmy w miejscu znaczy się wystawimy do ogłoszeń i zobaczymy. To taki zakręt życiowy i nie wiadomo co czas pokaże wszystko ma swoje plusy i minusy.
Iza - uważam, że zawsze jakaś sytuacja czy to co spada nam na głowe ma jakiś swój powód niezależnie czy jest to pozytywne wydarzenie czy negatywne. Coś miało czemuś służyć i ja też tak wiem.
Krysiu - OPTYMISTKO

święte słowa i tak też podchodzę do tego, na razie zobaczymy co przyniesie wystawienie ogłoszenia i co będzie dalej się działo. Są plusy i minusy pozostawienia domu ...a wiadomo dom to nie bułka czy mebel. Twoje słowa to prawidłowe podjeście do tej sprawy, dziękuję
Justynko myślę że przy najbliższej okazji nastąpi i w końcu będziemy mogli porozmawiać , nie miej wyrzutów sumienia...nie ma powodów:D najważniejsze jest to co czujemy i w czym nam dobrze, kwestia domu jest takim pół na pół to trudna decyzja
Aniu-Anym ja również bardzo się cieszę
Aniu - anabuko twoje hosty zachwycają. I pięknieją z dnia na dzień. Miejsce jest idealne i warunki też więc myślę, że dobrze się zaklimatyzowały ,dzięki Tobie
cdn....