Marzko, rzadko siedzę na tym krześle, kawę piję w małej filiżance i zazwyczaj szybko, bo jak tylko popatrzę w jakikolwiek zakątek ogrodu, to od razu mam nowy pomysł na przesadzanie

Szukam przepisów z boczniakami w roli głównej, jutro zbiór!
Aniu, onętki posiałaś i nie wzeszły? Czy też urosły wielkie krzaki i mają niewiele kwiatów?
Taaak, Szara jest także bardzo
Sweety
Agnieszko, floksy lubię od dawna, ale dopiero od pewnego czasu powiększam kolekcję. Dzisiaj zobaczyłam nową odmianę floksa, mocno, mocno fioletowego, w dużej donicy, ale cena, jak zwykle w tym sklepie, z sufitu. Odmówiłam sobie, bo jestem... rozsądna
W ogrodzie ciągle lato, dużo nagietkowych i aksamitkowych pomarańczy, żółtych rudbekii i dzielżanów, onętki wnoszą wesoły bałagan, a dalie wielką rozmaitość kolorów. Pięknie kwitną czerwone róże. I tak jak wiosną najbardziej lubię kolory liliowe i błękitne, tak u schyłku lata rozgardiasz w barwach jest jak najbardziej na miejscu, patrzę na te wszystkie mocne kolory i sycę się nimi. Na zapas
To rudbekia od Maski

, drugi sezon u mnie. Pięknie rośnie, bardzo mi się podobają jej niewielkie kwiatki i zgrabny krzaczek, jaki utworzyła
To dalia, której 'przybył' kwiatek także i z drugiej strony