Moje ogródkowe zmagania cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: moje ogródkowe zmagania cz.4

Post »

Tylko zeby nie byl to zapach zbutwialych lisci i kompostownika Kolo piwnicy :;230 Ale puszysty recznik jest ekscytujacy ;:oj
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Madziu , bardzo podoba mi się Twoja nowa zdobycz, lubię takie starocie,które można fajnie odnowić,lekko unowocześnić, nie zmnieniając ogólnej formy. Ja u siebie znalazła jakąś starą umywalkę która kiedyść w latach chyba 60 była używana w szpitalach, taka na pedały - fajna rzecz zamierzam zrobić ozdobę użytkową w ogrodzie.
Fajnie u ciebie, klimatycznie i dużo fajnych dodatków do ogrodu i domu, takie elementy bardzo ładnie uzupełniają ogród , pozwól że czasem przez płotek zerknę do Ciebie. Dorota
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wpadam z rewizytą do Ciebie Madziu :wit :wit Masz w domku i ogrodzie klimaty jakie lubię, będę zaglądała czy tego chcesz czy nie :D Ta lawenda ;:138
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Od rana mam dobry humor....tak mi śpiewała moja mama jak byłam nastolatką i wstawałam z fochem ;:306. Dzisiaj jednak naprawdę mam dobry nastrój. Z samego rana dostałam paczuszkę z kominkiem i zamówionymi wczoraj woskami :heja, a także z narzutą koronkową na sypialniane łóżko :heja. Poduchy do kompletu już czekają ;:109
Jule jak zamówię to spróbuję opisać zapach tychże wiatrów ;:113
Iwonko dostałaś paczuszkę ze świecami? Realizacja błyskawiczna, jestem mile zaskoczona ;:333
Dorotko miło mi Cię gościć. Cieszę się również, że założyłaś wątek. Zaraz lecę pooglądać co tam u Ciebie. Starocie są fajne, tak naprawdę to dopiero od mniej więcej dwóch lat odkryłam w sobie tę pasję i bardzo mi z tym dobrze. Pokażesz swoją umywalkę, jestem jej bardzo ciekawa :lol:. Ostatnio na giełdzie była stara, rzeźbiona maglownica...gdybym tylko miała więcej miejsca w pralni ;:145
Dodatki uwielbiam, nie wyobrażam sobie swojego domu bez tych wszystkich pierdółek ;:224. Na szczęście mojemu eMowi to nie przeszkadza ;:196
Małgosiu z otwartymi ramionami Cię witam. Cieszę się, że do mnie trafiłaś. Kilmaty sielsko-wiejskie nie są Ci obce? Cudownie ;:63 Lawenda z mojej platancji, która wciąż się samoistnie powiększa ;:113

P.S. Kominek się rozgrzewa i zaczyna pięknie pachnieć: miód z przyprawami ;:167
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Madziu czekam na zdjęcia zakupów ;:65
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Madziu witaj piątkowo ;:196
Faktycznie taki poranek z piękną przesyłką musi być dobry :D Pokaż kochana swoje zakupy, bo zapowiadają się cudnie .... i te podusie również 8-)
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

To super, przesyłka istna błyskawica ;:oj Obyś była zadowolona, bo będę miała wyrzuty sumienia ;:306 Czekam na foty i Twoją opinię ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko obfocę i po weekendzie wrzucę zdjęcia ;:333
Agness oj tak, taki poranek cieszy, a i wieczór (a raczej kurier) wczorajszy przyniósł zamówioną donicę na taras. Jutro rano przesadzę klemki-te przy róże deszczowej.
Milenko no cos Ty. Odpaliłam jeden kominek w biurze i pachnie jak nie wiem co, a w sumie zamówiłam 2, więc po ich odpaleniu na pewno bedzie w domku pachniec. Domy drewniane mają tą cudowną zaletę, że zapach rozchodzi się szybko i wszędzie ;:333
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Madziu sprawdzę czy mam zdjęcia tej umywalki, nic z nią nie robiłam jeszcze, a Tobie to dobrze ze Twój M. jest taki wyrozumiały, bo mój to nie rozmumie moich taki dziwactw, lubi nowoczesność. Mam koło siebie fajny bazarek gdzie można zawsze poszperać i coś ciekawego nabyć . Kiedyś kupiłam cukiernicę, tzn. sama przykrywa i podstawa bez pojemnika na cukier, bo obudowa była fajna rzeźbona, a cukienicę kiedyś dokupię. na razie służy jako pojemnik na błyskotki.(tak od 6 lat) ;:14 taka ze mnie wariatka.
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Przyszłam i ja zajrzeć do Twojego ogrodu, bardzo mi się w nim podoba, wypatrzyłam też kilka inspiracji do swojego ogródka, na wiosnę. Te dwie czarne panny z pierwszej strony to te przysposobione koteczki :?: :D Wszystkie futerka proszę wygłaskać. Pięknie urządzony masz i ogród i dom ;:333 . Madziu skoro dostałaś paczkę, to napisz jak coś odpalisz, jestem w trakcie wybierania, na początek te małe woski, żeby wybrać to co spodoba mi się najbardziej, wtedy kupić duże, niestety wybór jest tak wielki, ze robię już któreś podejście i nie mogę się zdecydować ;:223
Och i jeszcze ta cudna kuchenka ;:oj , ja też nie wahałabym się ani sekundy :D
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Kominek i zapach miodu - to lubię :D
Przytulnie, pachnąco i w dobrym towarzystwie....przetrwamy tą zimę ;:4
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dopchałam się do domowego internetu, mam ciszę i spokój, więc mogę troszkę poforumować :D. Sączę pyszny rumik delektując się nowymi zapachami i podczytuję Wasze wątki. Otóż pytacie, czy zamówione zapachy faktycznie roznoszą woń. Na razie mam przetestowany miód z przyprawami i muszę powiedzieć, że nie jestem zawiedziona. Oczywiście po jakimś czasie nochal przyzwyczaja się do zapachu, ale jak wyjdę na chwilę z domu i wrócę, to zapach jest bardzo wyczuwalny. Polecam kominki z woskiem, świece jeszcze nie przetestowane. Jednak nic straconego.
Jutro rano zabieram się za przesadzanie powojników do nowej donicy i muszę przerzucić New Dawn na drugą stronę. Mam tą róże od 3 lat. W pierwszym roku wymarzła totalnie, ale po jakimś czasie wypuściła cherlaka od korzenia. Nie przesadzałam jej dając szansę na przetrwanie. Drugą zimę przeżyła bez szwanku, jednak nie urosła za bardzo w sezonie(a przecież jest to róża bardzo żywotna). Wychodzi na to, że nie jest to miejsce dla niej. Mam nadzieję, że w nowym miejscu zachwyci swoim kwitnieniem.

Nie mogąc doczekać się świąt delikatnie przystrajam domek czerwienią. Na razie powiązałam wstążeczki :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pięknie i nastrojowo, widzę nowy kominek w użyciu :D , moje zamówienie pomału się krystalizuje, myślę że jutro wreszcie zakończę to zamawianie i w przyszłym tygodniu też będę się napawała pięknymi zapachami :D
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Nareszcie złożyłam zamówienie w sklepie "Zapach Domu" , strasznie trudny wybór ;:219 , a że z woskami dopiero próbuję zdecydowałam się na 10 różnych tart, podgrzewacz i mały świecznik do kompletu, co prawda kominek mam, ale ten niebieski Vintage Blue wołał do mnie z ekranu kompa, -kup mnie, no kup mnie- :wink: a żeby nie był samotny to dokupiłam świeczniczek z tej serii, może już we wtorek dostanę przesyłkę :D
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Widzę, że dom małymi kroczkami nabiera kolorów światecznych .Przyznam, że mnie też rączki świerzbią, żeby już klimaty odmienić z dyniowo - chryzantemowych, na iglasto - bombkowe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”