Nie wiem czy tyle znakow w wiadomosci bedzie A tak na serio jak trafisz magicala, tego jasnego fioletowego i tego ni pomaranczowego ni herbacianego co sobie wzielas, fanstasy music i hm...chyba tyle na razie Chyba, ze wiecej zdjec pokazesz to sobie jeszcze cos dobiore Ale wtedy to nie paczka, a tira trzeba bedzie wynajac
Wiesz co? Muszę zadzwonić do koleżanki, bo wlasnie sobie przypomniałam, że jej mąż pracuje w Eindhoven. A mieszkaja w Rotterdamie. Wiec kilka razy w tygodniu jeździ w Twoje okolice.
No to na poczatek poprosze te co napisalam. Z czasem cos podobieram Jezeli moge i kolega sie zgodzi A ja w zamian będę Ci ta sama droga wysylala to co sobie wybierzesz w tym kolo mnie sklepie ;)
loli zawsze możesz pędy kwiatowe puszczać samopas jak robią to dziewczyny na takim stojaku wygladałyby nawet dużo lepiej niż upięte do góry a stojak wygląda na dość spory więc myśle że spokojnie się pomieszczą ahhh że też nie mam gdzie takiego wstawić
ależ wy macie dobrze aż jestem na was zła że tak dobrze macie nie dość że kwiatów cała masa to jeszcze wspólne zakupy za duzo szczęścia na raz
Lolivette pisze:O tak!!!! Do Eindhoven to moge w kazdej chwili ( poza tymi co jestem w pracy ) podjechac bo mam 15 min Ile mu sie do auta zmiesc naraz ?
marta325 pisze:Busa ma
Loli chyba się nie wypłacisz!
Super tak poczytuję waszą rozmowę i Wam zazdroszczę, że macie takie możliwości wyboru kwiatów
PAti trzeba wyrzucić to słowo z naszego słownika bo w końcu dadzą nam bana na forum a tak poważnie to wymianę macie extra w PL ciężko byłoby się tak zgadać a za granica proszę, z dostawą do domu
Przecież Martusia mówiła, że jej znajomi jeżdżą do Poznania to nawet wymiany międzynarodowe Tylko te krajowe wymiany coś lipne
Już na końcu nikt nam nie będzie chciał dawać tych keiki, a ja listę długą mam, ale już nic nie mówię