OLGO forsycję 'Golden Times mam już kilka lat .U mnie ma około 1,20 .Sądzę ,że większa już za bardzo nie urośnie .Jak była maleńka ,to rosła bardziej wszerz ,niż na wysokość .Płożyła się ,a gałązki same się ukorzeniały .
Kalina hordowina Aureum wiosną ma żółte listki ,później jasno zielone .Kwitnie na biało .Później zdobią ją najpierw czerwone ,a później czarne koraliki .
MAŁGOSIU ,KATEX,dzięki .
JACKU ,szczawiki mnożą się jak szalone .Mam je w donicach i w gruncie .Trzeba je będzie wszystkie wykopać .
KIRENGESZOMA piękna i bezproblemowa .
ZOSIU ,dzięki .U Ciebie też mnóstwo pięknego kwiecia .Podziwiam zwłaszcza róże ,których u mnie niewiele .
GRAŻYNKO ,często do Ciebie zaglądam i podziwiam zwłaszcza liliowce i róże .Masz ich całe mnóstwo ,pomimo, jak piszesz, braku miejsca .
ANIU,też uwielbiam tą rabatkę .Troszkę poszerzyłam bo doszło kilka host .Zmiany również na innych rabatkach ,bo zamówiłam ponad 30 host i kilka żurawek .Część już posadzona .Na resztę czekam .Miejsce już przygotowane .
Cieszę się ,że udało Ci się już wszystko posadzić .Niech wszystko zdrowo rośnie i pięknie kwitnie .
BASIU ,witam i zapraszam ponownie .

Chętnie do Ciebie zaglądam , podziwiam faunę i florę .Te łany jeżówek, rudbekii ,gailardii itp,.itd.......................Jakoś u mnie nie chcą te dwie ostatnie rosnąć .Pewnie za dokładnie plewię .