Teresko! Pamiętam, że iw zeszłym roku zachwycałaś się roślinami w kroplach rosy, czy deszczu. A czy pamiętasz, jakiego skrętnika masz od Kubasi? U mnie kwitnie obecnie kilka, w tym Jesssica od Kasi.
Iwonko (iwona0042)! Niby dąbrówka to pospolita roślinka, ale ma swój urok. A teraz wyjątkowo ładnie wygląda
Kasiu (labka1)! Z tym plewieniem nie jest tak źle. Nawet to lubię. Zawsze mogę się poprzyglądać moim kwiatuchom. No i nie dopuszczam, by coś totalnie zarosło, tylko co chwilę wyrywam. Nie jest to zatem obciązające. Dziękuję
Beatko (anastazja)! Witam u mnie

Dziękuję za miłe słowa.
Olu (maliola)! Cieszę się, że Ci się podoba
Misiu (lora)! Ależ proszę

Nawe nie wiesz, jak bardzo się cieszę, że go sobie kupiłam. Jest śliczny. Dziś też będzie jego zdjęcie...
Morango! Wszystkie wymienione rośliny i mnie bardzo cieszą. Ale fajnie, że i innym się podobają.
Alicjo (a_nie)! Prawda, że ma śliczne kwiaty. Taki intesywny fiolet. Cudo
Iwonko (majowa)! To zostań...
Kasiu (robaczek_poznań)! I mnie zachwyca wręcz ekiant. Ma takie słodkie i delikatne dzwoneczki. Cieszę się, że sie na niego zdecydowałam. Kwiatów Pashminki nie mogę się już doczekać, ale chyba nie będę musiała długo ich wypatrywać

Muszę wygooglować sobie orlika alpejskiego, bo nie znam tej rośliny. Ale widzę, że mój cytrynowy orlik bardzo Ci przypadł do gustu.
Aniu (anabuko1)! Jeszcze jest całkiem sporo tulipanów i zaraz niektóre z nich pokażę. Ale część łodyg już wycięłam. Jabłońrajska rosła w ogrodzie u mojej ukochanej Babci. Co prawda inna odmiana, ale sentymet ten sam. Nie było deszczu? U nas 3 dni intensywnie lało. A jak przez to trawa urosła

Na szczęście dziś było kolejne koszenie i jest pięknie

No dobra, prawie pieknie...
Justynko (justyna_gl)! Wiewiórki były cudne i oswojone, dlatego m.in. udało mi sie i zrobić fajne zdjęcia. Podchodziły tak blisko, że u jednej nawet zauważyłam wczepionego mkleszcza. Pashminki mam dwie i nie mogę się doczekać ich kwiatów

Fajnie, że dotarłaś.