Kasiu do Ciebie zawsze przychodzę zastanawiając się jaką to nową roślinkę zobaczę. I nigdy się nie zawodzę.
Coraz oryginalniejsze ciekawostki pokazujesz
No...trochę...bo ja miałam już posiany jak dzieliłam dla kilku osób. Poczekaj jeszcze...może wylezie? Może głębiej posiałas..bo powinno się po wierzchu prawie..płyciutko! Ale i mnie wyszedł tylko 1.
Przykro mi... Dorotko..na prawdę. A Catalpa Ci wzeszła? Bo mnie wyszła 100%
Też mnie kusiło sprawić sobie bawełnę, ale jak przeczytałam że jest magnesem na owady i w dodatku bardzo szybko rośnie to mi się odechciało Może się mylę, ale niestety, na duże rośliny miejsca brak
Dorotko.....nie bij..przetłumacz!!!!!
Pewnie wiedziałam podświadomie nawet,że jesteś geniuszem ogrodnictwa..i sama sobie poradzisz...
A serio...przepraszam...teraz wiesz jaka rozległa moja skleroza..
Aga Robią się maluteńkie..bo dopiero teraz nowe czubeczki wyrastają..opóźniony w rozwoju...jak to u mnie bywa..nie tylko Hibiskus
Paulinko Jak dojrzeją to dostaniesz..jeśli będzie więcej niż 3... ...i bez koktajlu...zachowam go dla innych jednostek..
Natalia Ja nic takiego nie wyczytałam..ale może nie dokształciłam się zbyt dobrze i źle skończę ...niemniej kwiaty sa takie ładne..że na razie będę się nią cieszyć, że w ogóle chce rosnąc u mnie.. a co tam...inne pasożyty tez hodujemy jako rośliny ozdobne.. A tak..może kiedyś sweterek sobie zrobię sama..