No dobra , Ciebie znalazłam , idę szukać innych co do wędrowców to u mnie Jasnota już dawno przelazła przez kamienne obrzeże i idzie dalej w niewiadomym kierunku
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
_oleander_ powiedz mi jeszcze tylko gdzie mam tego omana posadzić? On lubi wilgoć, prawda?
Jak mamie powiedzialam, że to pierzaste to piwonia, to oczy zrobila i już kombinuje, gdzie wsadzić.
Geniu ,a może mu się uda -pogłaskaj go w moim imieniu
Dorotko -jako nowość posadziłem go w centralnym punkcie ogrodu w pełnym słońcu .- nie myslałem że on naprawdę wielki ,dolne liście zajmują co najmniej 60 cm ,jednocześnie dają cień korzeniom i ziemia tak nie wysycha .Moja peonia rośnie w pełnym i teraz jak prazy to się pokłania o troszkę cienia .
Miałem dzwonka 'Elizabeth'. Bardzo ładny, pełny. On z gatunku dzwonek drobny.
Kotów nie próbowałeś zabrać na działkę? Ale to chyba niemądry pomysł - co innego kot przydomowy.
Byłam oglądałam jest jak zawsze pięknie w ogrodzie u Ciebie Ja z wieloma wędrowniczkami walczę w ogrodzie Ostatnio z pysznogłówką bo by mi cały ogród zarosła
Olku nareszcie wiosna zawitała w pełni, i widzę, że i u Ciebie robi się kolorowo. Dobrze ,że masz podpisane roślinki, bo chociaż wiem co podziwiam. Może tak zdjęcie peonii majowej