Beatko może i śliczny ten mój migdałek ale mógłby trochę obficiej kwitnąć. Myślę że jak każda mama znajdziesz jakiś sposób na swojego synia i wreszcie do mnie zawitasz.
Małgosiu masz rację migdałek za krótko kwitnie, jego kwiatuszki są strasznie delikatne i szybciutko przekwitają. Ja nie robię dużych zakupów i nie wydaję dużo pieniędzy na raz tu coś tam coś i w sumie też się sumka uzbiera ale nie jest tak odczuwalna. W tym miesiącu to i ja już mam szlaban na zakupy.
Geniu tak jak to napisała Danusia arisema to roślinka ogrodowa, już do Ciebie pojechała.
Danusiu
Aga dzięki w imieniu migdałka, może jak mu powtórzę te wszystkie pochwały które tu dostaje to na drugi rok lepiej się popisze z kwitnieniem

Do szkółki naprawdę warto się wybrać.
Aniu dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, floksiki faktycznie tworzą piękne kolorowe i do tego pachnące kobierce.
Sylwia ja jak już sobie zaplanowałam wyjazd to i pojechałam, lubię tam jeździć, bo jest duży wybór roślin, bo np w moim ogrodniczym też są roślinki z tej szkółki, ale tu przywożą ciągle to samo i nic ciekawego.
Dziś będzie iryskowo, na razie najwięcej kwitnie mi żółtych i fioletowych irysków,

i na tych zdjęciach nie za bardzo widać różnicę a są to 3 różne odmiany, tu wszystkie trzy kwiatki razem

CDN...