Ogród w cieniu dębów
Re: Ogród w cieniu dębów
Jestem od samego rana u Ciebie Beatko. Gorąco Cię pozdrawiam i życzę owocnej pracy i miłego dnia. 

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko1062 Ja też.dlatego się z Wami tym dzielę
Sylwia85 ptaki pięknie z rana śpiewają, śniegu naprawdę coraz mniej.Mimo pochmurnego dnia wczoraj i dzisiaj jest dobrze.
Julianna jak miło ,że wpadłaś z rana z tak ciepłym pozdrowieniem.Dziękuję za życzenia i jak najbardziej je odwzajemniam!
W Wiśle naprawdę bardzo dużo wody , dobrze ,że od razu nie przyszły wysokie temperatury i w nocy też mały mrozek , bo mogła by być powódź.
Z ziemi pokazała mi się lobelia sadzona z 3 tygodnie temu, myślałam ,że się już nie doczekam a tu niespodzianka ;oj tak przyroda nas uczy cierpliwości

Sylwia85 ptaki pięknie z rana śpiewają, śniegu naprawdę coraz mniej.Mimo pochmurnego dnia wczoraj i dzisiaj jest dobrze.
Julianna jak miło ,że wpadłaś z rana z tak ciepłym pozdrowieniem.Dziękuję za życzenia i jak najbardziej je odwzajemniam!
W Wiśle naprawdę bardzo dużo wody , dobrze ,że od razu nie przyszły wysokie temperatury i w nocy też mały mrozek , bo mogła by być powódź.
Z ziemi pokazała mi się lobelia sadzona z 3 tygodnie temu, myślałam ,że się już nie doczekam a tu niespodzianka ;oj tak przyroda nas uczy cierpliwości

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Beatko ,od jutra ma być ciepło .U mnie teraz 1 na plusie .Pewnie będzie przyjemny dzień ,przynajmniej mam taką nadzieję .Śnieg w moim ogrodzie wygląda jak plastikowy ,miejscami jest już widoczna ziemia i te wysepki śniegu .Oby więcej nie padał . 

- Ewelina7
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 23:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko, wpadam do ciebie z rewizytą i ze słonecznymi pozdrowieniami
Piękny masz ogród, a bliskości lasu zazdroszczę, oj, zazdroszczę.

Piękny masz ogród, a bliskości lasu zazdroszczę, oj, zazdroszczę.
Ewelina
Mój mały ogród...
Mój mały ogród...
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57

Pomimo braku słoneczka było u mnie +11 ( jak to sie stało nie wiem). Śniegu jeszcze dużo ale niestety mokro i to bardzo. Próbowałam dzisiaj coś zdziałać w ogróku ale niestety prawie but zgubiłam

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Jak pogoda u Ciebie kochana?
- anastazja B
- 1000p
Ewa-rozalka przepowiedziałaś pogodę, dzisiaj u mnie 15 st. bez słońca! Oby tak dalej!
Ewelinko dziękuje za odwiedziny i słoneczne życzenia. Też bardzo lubię las ,choć on mi daje cień i komary, na szczęście nie tylko.
Sylwio musi chyba jeszcze ziemia trochę przeschnąć bo na razie to rzeczywiście w tych roztopach można buty pogubić.
Reniu u mnie dzisiaj 15 st. !
Zdjęcie z wczoraj

Ewelinko dziękuje za odwiedziny i słoneczne życzenia. Też bardzo lubię las ,choć on mi daje cień i komary, na szczęście nie tylko.
Sylwio musi chyba jeszcze ziemia trochę przeschnąć bo na razie to rzeczywiście w tych roztopach można buty pogubić.
Reniu u mnie dzisiaj 15 st. !
Zdjęcie z wczoraj

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Beaciu będzie coraz cieplej .Ja sobie dziś popracowałam i od razu życie mi wraca .Wsadzam do ziemi wszystko co mam w doniczkach .Przecież to już nie długo maj ,jak nie teraz to kiedy ?.Wprawdzie druga połowa jeszcze ośnieżona ,ale już mam gdzie pogrzebać .

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57

Ewuniu ciesze sie że chociaż Ty możesz już pracować w ogrodzie, sadzić roślinki.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Beatko miałam piękny dzień grabiłam ,kopałam przesadzałam......aż moje możliwości się wyczerpały kondycja po zimie mizerniutka
Na jutro życzę Ci dużo słoneczka

Na jutro życzę Ci dużo słoneczka

- anastazja B
- 1000p
Ewa_rozalka ale Ci zazdroszczę tych ogrodowych szaleństw, czy nie za wcześnie z wszystkim do ziemi?
Sylwio No cóż nasza cierpliwość tej wiosny została wystawiona na duużą próbę
Renatko no tak zapał i kondycja trochę po marcu przygasły ale wszystko powoli nadrobimy. Ja dopiero w weekend albo w przyszłym tygodniu wyrwę na moje włości a wtedy...oj się będzie działo
Sylwio No cóż nasza cierpliwość tej wiosny została wystawiona na duużą próbę

Renatko no tak zapał i kondycja trochę po marcu przygasły ale wszystko powoli nadrobimy. Ja dopiero w weekend albo w przyszłym tygodniu wyrwę na moje włości a wtedy...oj się będzie działo
- IWONA1311
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 mar 2011, o 12:10

Przyszłam z rewizytą i z przyjemnością pospacerowałam po twoim ślicznym i kolorowym ogrodzie. Będę do Ciebie zaglądać i czekam na wiosenne zdjęcia.
pozdrawiam i życzę

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
U mnie też było 15,ciepełko,radośnie,pachnie wiosną, śnieg topnieje
Tylko patrzeć,jak będzie sie nam zazieleniać 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Biedna czytasz jak wszyscy szaleją ,ale szybko się uporasz z pracami 

- anastazja B
- 1000p
Iwonko dziękuje za odwiedziny i zapraszam częściej. Wiosna ruszyła z kopyta więc wkrótce będą i wiosenne zdjęcia.
Aniu i Jadziu dzisiaj z rana 8 st.,słoneczko na horyzoncie ,przyroda tylko na to czeka i zaraz wiosna wybuchnie zielenią. A my szczęśliwe i zmordowane będziemy wieczorem zasypiać z kwiatami przed oczyma.
Aniu i Jadziu dzisiaj z rana 8 st.,słoneczko na horyzoncie ,przyroda tylko na to czeka i zaraz wiosna wybuchnie zielenią. A my szczęśliwe i zmordowane będziemy wieczorem zasypiać z kwiatami przed oczyma.