Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
ewazawady
500p
500p
Od: 7 kwie 2011, o 14:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15

Post »

Lato w avatarze wróciło ale fajnie. :D
Miłego popołudnia i dobrych warunków drogowych na powrót.
Pozdrawiam
Ewa
fiwonka

Post »

Aguś, Kulcia za dwa tygodnie dokładnie skończy swój pierwszy rok ;:138 Czasami zastanawiam się czy to aby na pewno pies, bo łasi się jak kot no i oczywiście buziaki musi sprzedać każdemu, kto do domu wejdzie ;:196
Stachu 1956

Post »

aguniada,
Witaj,wpadłem zobaczyć czy już może wiosnę u Ciebie widać..
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Jule pisze:O i taka Cie lubie ;:108 az mnie sie lepiej na duszy zrobilo, bo to znaczy ze mozna już szykowac sie mentalnie na lato, cieplo, gorac, ukrop z nieba ;:167
Jula poopowiadaj jeszcze tak ładnie ...u mnie ciagle to białe zalega i to nie mało.... :roll:
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Cześć Aga, jestem , podczytuję ;:173
Ściskam :)
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agunia, Ciebie nie idzie dogonić, nawet jak człowiek na zwolnieniu siedzi i co kwadrans stronę FO odświeża...ledwo nam nowe oblicze zaprezentowałaś, a tu kolejna zmiana ;:oj W letniej odsłonie bardzo Ci do twarzy...jak zwykle...i to nie komplemenciarstwo tylko zwykłe gołe (apropos letniej kreacji) fakty :)
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Aguś, cudowne filmiki. Co do integracji, u mnie też najpierw były koty,później psy. Za przyprowadzenie obcych do domu, dostałam od Korka po twarzy, dzięki Bogu, że bez pazurów, po czym pies został zaakceptowany. Teraz potrafią spać koło siebie. :D Znowu mam zaległości czytaniowe. :wink: Poluję na lawendę, tylko nie wiem jaką odmianę kupić, znasz się trochę? Możesz doradzić, jakąś odmianę, która długo i obficie kwitnie.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Beatko, dobry wieczór... średnio się znam na lawendzie, ale słyszałam pozytywne opinie o odmianie Hidcoat. Sama zamierzam kupić kilka sadzonek i będę dopytywać w Kaniach o najlepszą odmianę. Jeju, chcę już wiosnę i buszowanie w ogrodniczych!
Dobrze słyszeć, że koty z psami mogą całkiem dobrze żyć. Dziś Greebo miał bliskie spotkanie nos w nos z Sarą i nie doszło do rozlewu krwi... zwierzaki są siebie ciekawe, co mnie cieszy ;-) DJ siedział pod szafką w pralni, na wszelki wypadek ;-)
Pat, prawdę mówiąc też wolę siebie w letnich klimatach. Mogłabym się jutro przenieść na Wyspy Kanaryjskie na stałe, natentychmiast - tak kocham ten cudowny dla człowieka klimat... Dzięki! ;:167
Kasiu, dziękuję, że pamiętasz ;:168
Doris, u mnie też wciąż mnóstwo białego, a wiosny nie widać ;:219
Staszku, wiosna za pasem, chociaż okoliczności przyrody na to nie wskazują - musimy poczekać... A jak jest u Ciebie? Pozdrawiam!
Iwonko, wstaw jakieś zdjęcia Kulki, proszę :) Masz słodkie stworzonko!
Ewo, cieszę się, że letnia odsłona też Ci się podoba!
Majutku, sama nie wiem czego chcę, ale wiem jedno - zimy mam dość.
Greebo waży tak jak pisałam, nie więcej niż 4,5kg. Ma dość grube futro, więc wydaje się większy, bardziej puchaty. DJ-ek jest jeszcze bardziej filigranowy - 3,5kg max. Takie kociaki, które z lubością noszę razem ;-)
Edul to potężne kocisko, ale spokojnie - na wiosnę zrzuci nadwagę jako i my :)
Pozdrawiam ciepło!
MaGorzatko, mam nerwa!
Julek, masz jakąś różdżkę, co by to lato przyspieszyć?
Kasiu, eta ja :)
Nucia, na razie jest bardzo dobrze i oby tak dalej! Codziennie po trochu i będzie git. Jechałam właśnie w Otrębusach przez las (wiesz, że tam się szybko śmiga) i minęłam na poboczu z 8-10 dzików... zawał serca!
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Witaj:) tak pędzisz że trudno Cię dogonić , pozdrawiam
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Aguś, no to miałaś spotkanie z prawdziwą naturą :D Ja spotkałam się niemalże "oko w oko" chyba z dzikiem :wink: Nuta wywęszyła kiedyś zwierza na spacerze po lesie. Z charakterystycznym dla ogra dźwiękiem puściła się w krzaczory. Na szczęście jak zobaczyłam, że coś ciemnego rusza się w krzakach, dałam rade ją opanować i delikatnie zawrócić :lol: Dusze miałam na ranieniu... czy "dzikus" nie rzuci się w pogoń za nami ;:306 Gdyby to była locha z małymi...mogło by być nieciekawie ;:224
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Witaj wieczorową porą Aguniu :wit ...i co ...przyszły nasionka Lobelii , bo moje/nasze ( evluk) krążki ktoś chyba ukradł na poczcie ...wysłane zostały ...30 I ....i do dzisiaj ich nie ma :shock: ;:145 ...a za 36 sztuk Vilmorin ( zamówiłam 72 sztuki ) jedynie 14.50 .
Sara ...ostrożna ...a i Greebo - jak przystało na dżentelmena ...jedynie " kuka " ...więc wszystko na dobrej drodze ...
Uśmiałam się widząc video ...podchody kociambra niesamowite ( jaki ciekawski ) ...a Sarunia ...jakby nigdy nic ...łypnęła ślepkami , jak złotówki i ...pomyślała ..phi ...też coś ...dziwolągiem jestem , czy co , co mnie tak podchodzi i ...w najlepsze zasnęła .

Pozdrawiam serdecznie ;:196 ...
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Moniko, witam serdecznie! :)
Małgosiu, to najprawdopodobniej Nutka wytropiła dziczyznę :) Takie spotkania zawsze obarczone są ryzykiem... Mnie jeszcze długo kolana się trzęsły, bo to było olbrzymie stado potężnych, dorosłych dzików - wyglądały przerażająco, jakby czekały na przejściu dla pieszych.
Jagódko kochana, nie, nasionka jeszcze nie przyszły, może jutro? Napiszę tak czy inaczej z wiadomością... Jakiś pech, skoro krążków też nie otrzymałaś :(
Spotkanie kocio-psie świetnie opisałaś - właśnie tak wyglądał ten moment na żywo :lol:
Pozdrawiam Cię!

Dla Was mój ulubieniec:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Agulku - dlaczego masz nerwa?
A jaki śliczny ten Twój Sebastianek... miodzio :) I jaki on wysoki jest!
A takie dziki to u mnie za ogrodem pod czereśniami robią mi dziury w trawie. A jak idę wieczorem z autobusu do domu (1 km szosą, po obu stronach pola), to mi bezczelni9e przed nosem przechodzą przez jezdnię!
(Kłamałam, to mojemu M. tak przeszły, ja bym się ze strachu nie powiem co!)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Cały dzień sypało, w ogóle nie ma śladu po wiośnie, którą niedawno zdybałam w ogrodzie :roll: Nawet koty zrobiły się zimowe i leżą na parapetach.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

No , kurcze ...czekam ...a jak się wnerwię , to pojadę na tę cholerną pocztę ( Iga ...spokój , spokój ....nie denerwuj się ...) i wyślę kolejną torebkę ...bo ja nie zrobiłam nikogo w bambuko i tego samego oczekuję po Poczcie Polskiej ....Tak , będzie się działo ;:224 ...to nie chodzi o te parę marnych groszy , a o zasady . Jak powierzam coś komuś , to życzę sobie , aby dobrze wykonał pracę ...Tym bardziej , że w dzisiejszych czasach o nią ciężko ;:108 ...

Ten Sebciu ...to chyba mi się w nocy przyśni ...jaki on śliczny ...nie mam go co prawda na liście ...on kwitnie non-stop ( wiem , wiem , że nie teraz ;:306 )...ale od czerwca , do jesieni , prawda ? Powiedz , że tak i ...będzie mój .... :heja

Pozdrawiam ...cieplutko ...aczkolwiek z -5 *C ...na termometrze ... :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”