Ogródek-moje początki
- zuzola11
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek-moje początki
Elu ja to robie w ogóle odwrotnie bo najpierw sie przebieram {w domu} , robię kawe {w domu w termos}, a póżniej ogladam roślinki {na działce} jak na nia dotre 

zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
zuzola11 pisze:Elu ja to robie w ogóle odwrotnie bo najpierw sie przebieram {w domu} , robię kawe {w domu w termos}, a póżniej ogladam roślinki {na działce} jak na nia dotre

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Witaj Asienko, ja robie tak samo. Wysiadam z auta i ide na obserwacje. Zachwycam sie doslownie wszystkim, ze trawa urosla i zgestniala, ze wszystko jest itd. Chodze i ogladam. I sobie mysle jak ja uwielbiam ten swoj maly raj 

- santana51
- 500p
- Od: 13 maja 2012, o 18:01
Nie jesteś w tym odosobniona,najpierw obchód a dopiero otworzenie domu i inne tam.
- Pozdrawiam Jurek
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Cześć pozwolę sobie podjąć temat mój M to w ogóle jest czasami zdradzony przeze mnie dla ogrodu.
Już obiad mu ugotować to mnie denerwuje bo strata czasu ,czy więcej was tak ma czy mnie już starcza wolność w głowie?

- romix
- Od: 22 paź 2010, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ma to samo.
Po przyjeździe lecę najpierw do ogrodu, a później witam się z ludźmi
.

Po przyjeździe lecę najpierw do ogrodu, a później witam się z ludźmi

Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem (William Szekspir).
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
-
- 50p
- Od: 21 kwie 2011, o 20:34
A ja obchodzę całą działkę oglądam rośliny a w tym czasie M wyciąga z samochodu przywieziony bagaż. Przed wyjazdem na działkę staram się przygotować jedzenie aby w kuchni spędzić tylko chwilkę i dalej w roślinki.
- zuzola11
- Od: 14 sty 2013, o 10:36

zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
Kasia
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
i ja lubię !!!zuzola11 pisze:![]()
![]()
widzę , że ten bakcyl to jakas "zaraza" nowa odmiana
zauważyłam , że choruja na niego ludzie w różnym wieku i ponoć ciężka do wytępienia ta zaraza
i to jedyna "zaraza" wśród choróbstw jaką lubię
![]()
![]()

... A taka byłam przeciwna działkom,ogródkom itp.

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Podpisuję się pod każdą wypowiedzią jaka tu padła.Ja cierpię na to samo i nic tego nie zmieni.No i dobrze. 

- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Jeszcze żeby to innym wytłumaczyć że my mamy prawo do własnego życia byłoby super.
Ale jakoś tam będzie.

- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Witaj Asiu
masz cudowną działkę,ja kocham wieś i pracę w ogrodzie.
Masz pięknego derenia

Masz pięknego derenia

Asiu ja też podpisuję się pod wszystkim co napisałyście. Ten bakcyl jest nieuleczalny.Zresztą, bardzo się z tego cieszę,że dopadła mnie ta choroba.
Dziękuję codziennie,że mam działkę, to jest namiastka mojego raju.Dla kogoś stojącego z boku wyda się to śmieszne, ale ja jestem przeszczęśliwa, nawet wtedy jak padam ze zmęczenia.
Dziękuję codziennie,że mam działkę, to jest namiastka mojego raju.Dla kogoś stojącego z boku wyda się to śmieszne, ale ja jestem przeszczęśliwa, nawet wtedy jak padam ze zmęczenia.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Pielenie, koszenie trawy, przesadzanie to jest to, co lubię najbardziej. Wiem, ze działka w Rod to namiastka ogrodu, ale ja mam taką i jest ok.
W dużym mieście się urodziłam, wychowałam i mieszkam. Jest już za późno na większe zmiany. Zawsze pociągały mnie małe miejscowości., jak bym miała zmienić swoje zycie to wybrałabym wieś. Anonimowość w mieście czasem bardzo boli.
W dużym mieście się urodziłam, wychowałam i mieszkam. Jest już za późno na większe zmiany. Zawsze pociągały mnie małe miejscowości., jak bym miała zmienić swoje zycie to wybrałabym wieś. Anonimowość w mieście czasem bardzo boli.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown