Geniu , lubię wielosiły , kwiaty ładnie i ''żywa zieleń'' rośliny.
Graziu , w tak podłej kondycji to jeszcze nigdy nie byłem . ''Pogrubiomy'' , stawy już zaczynają się zrastać.

Koniec z tym

Już dzisiaj zacząłem. Na razie delikatnie , od cięcia gałązek , i powoli rozpędzam się

Miło , że wpadłaś
Marysiu , żle się wysłowiłem , właśnie to nie są różne kolory , to różne odmiany. Kwitnie dwa razy. Zebrałem nasiona , ale czy coś wyrośnie. ?
Ewciu , witam

Na AL.Bodajże 5 odmian w jednej szkółce. Tak na szybko nie pamiętam , na PW przyślę.
Justyś , dzięki za przypomnienie. Mam przecież i bicolor, od Jagusi dostałem. Pierwszy mi zmarzł , nie wiedziałem , że bardziej wrażliwy na mróz. Wygląda inaczej , łodygi ma bardziej podobne do majeranku , twarde. Jeszcze mi nie kwitł. Penstemon nie wymarzł mi , miałęm problemy z przyjęciem. Nie za bardzo chciał rosnąć , kisł , prawie zginął. W końcu ruszył i teraz jest większy niż na fotce. Nie lubi przesadzania.
Martagony ''maja cenę'' fakt , ale to lilie botaniczne , kolekcjonerskie i dlatego. Mam takie targi w dwu miejscach , ale bardziej odwiedzane w Sitnie pod Zamościem. Także mam kolegę handlującego ''zielem''. Niedawno zaczął , ale też miał żurawki , bez kwiatów i nazw , ale po 5 zł.

Na próbę wziąłem dwie i jak okazało się ciekawe.

U mnie jeżówki mają dużo kwiatów , choć olbrzymami nie są. Coś za coś. Wole więcej.
Kasiu, słodzenie to przyjemne zajęcie

Powtórzę
Tak , Hot Papaja najładniejsza , są podobne , ale ona ma to ''coś''
Ewuś , ja też już wiosny pragnę jak żaba błota. Nie da się przyspieszyć.