Miejski ogródek Ani-część 2
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Miejski ogródek Ani-część 2
Aniu pogoda nas nie rozpieszcza i w takim obliczu stajemy się malutcy w porównaniu z matką naturą

- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytka, Agnieszka zaczynam się trochę bać bo właśnie zaczyna się powtórka z wczoraj i już grzmi. Z donic wylewam litry wody i roślinki juz mają dość. Clematisy nieźle uszkodzone, ale latarenki jeszcze wczoraj stały. 

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aniu u mnie też nie ma widoków na poprawę aury...pozostaje czekać 

- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Aniu
Ogród piękny ale ta pogoda - dobija .
ja boję się pojechać na działkę bo wczoraj był grad a dzisiaj leje od rana
mam dość takiej pogody .

ja boję się pojechać na działkę bo wczoraj był grad a dzisiaj leje od rana

- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Aniu strasznie ci współczuję wczorajszej burzy, córka była w pracy i mówiła co się działo wczoraj w Kielcach
- Aancyk
- 1000p
Agnieszko niestety
Amara witaj zapraszam częściej
Tereniu pogoda okropna i końca deszczu na razie nie widać, zapowiadają takie ulewy do 12.06
Nie wiem czy nie schowam kilku doniczek bo kwiaty nie długo pociągną w takich warunkach
Ula działo się, działo
ja wtedy byłam w centrum i zdążyłam się schować do sklepu ale zanim dobiegłam to byłam cała mokra i wodę sobie wylewałam z butów. Dzisiaj już wzięłam kalosze. 

Amara witaj zapraszam częściej

Tereniu pogoda okropna i końca deszczu na razie nie widać, zapowiadają takie ulewy do 12.06

Ula działo się, działo

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu, niestety pogodowo mam tak jak Ty. Ciągle leje. Całe szczęście dzisiaj już obyło się bez burz.
Nie mam zrobionego zdjęcia tego placyku. Pogoda nie pozwala na robienie zdjęć. Może jutro.
W dodatku mam trochę bałaganu na nim, bo leży kilka worków, nie mam ich jak wywieźć, bo zepsuło mi się koło od taczek
Nie mam zrobionego zdjęcia tego placyku. Pogoda nie pozwala na robienie zdjęć. Może jutro.
W dodatku mam trochę bałaganu na nim, bo leży kilka worków, nie mam ich jak wywieźć, bo zepsuło mi się koło od taczek
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu,
pogody wspólczuję - w zeszlym roku u mnie ciągle lało, i padło mi trochę roślin... ale to szkocja, wiec deszcz i zimnica to standard. Jeśli masz gdzie to raczej schowaj donice - szkoda kwiatów ...
Pozdrawiam ciepło i poprawy pogody życzę
pogody wspólczuję - w zeszlym roku u mnie ciągle lało, i padło mi trochę roślin... ale to szkocja, wiec deszcz i zimnica to standard. Jeśli masz gdzie to raczej schowaj donice - szkoda kwiatów ...
Pozdrawiam ciepło i poprawy pogody życzę

- Aancyk
- 1000p
Beatko dzięki, miejmy nadzieję że aura wkrótce się zmieni
Gosiu Bałaganem się nie przejmuj chciałabym tylko zerknąć jak taki placyk komponuję się z resztą ogrodu.
Agatko pewnie już się przyzwyczaiłaś
(o ile do tego można się przyzwyczaić), mnie ta pogoda dobija. Najpierw zimnica do maja teraz ciągle leje już od 2 tygodni i końca nie widać. Pod koniec czerwca jadę na urlop nad morze i mam nadzieję na troszkę słońca.
Pozdrawiam serdecznie i życzę

Gosiu Bałaganem się nie przejmuj chciałabym tylko zerknąć jak taki placyk komponuję się z resztą ogrodu.
Agatko pewnie już się przyzwyczaiłaś

Pozdrawiam serdecznie i życzę

- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Pięknie się wszystko prezentuje
a samotna róża

a samotna róża

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu ale masz pięknie
A różyczka śliczna

A różyczka śliczna

- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hakuro może sobie u mnie rosnąć do średnicy 100 cm korony, bo od pnia do kratki jest tylko 50 cm. Będę musiała pilnować cięcia. Ale na razie jest maleńka.
Zdobycze z giełdy staroci super. Też się zamierzam za podobnymi rozejrzeć. Nowych roślin już w ogródku nie zmieszczę, ale kilka gadżetów jeszcze upchnę
Zdobycze z giełdy staroci super. Też się zamierzam za podobnymi rozejrzeć. Nowych roślin już w ogródku nie zmieszczę, ale kilka gadżetów jeszcze upchnę

- Aancyk
- 1000p
Amara dziękuję bardzo
Aniu cieszę się że mimo deszczu wszystko w miarę się trzyma i że w końcu zakwitła róża pienna
ale rewelacji nie ma bo niektóre rośliny zaczynają żółknąć. Ponoć od środy ma być lepiej.
Gosiu u mnie hakuro ma ok.60cm, ale za chwilkę będę ją cięła więc zmniejszy swoją objętość więc myślę że uda Ci się trzymać ją w ryzach. Niedawno odkryłam giełdę w swoim mieście i jestem nią zachwycona, cuda i cudeńka można tam znaleźć, a z roślinkami to u mnie też niestety brak miejsca więc zaszaleć nie mogę.

Aniu cieszę się że mimo deszczu wszystko w miarę się trzyma i że w końcu zakwitła róża pienna

Gosiu u mnie hakuro ma ok.60cm, ale za chwilkę będę ją cięła więc zmniejszy swoją objętość więc myślę że uda Ci się trzymać ją w ryzach. Niedawno odkryłam giełdę w swoim mieście i jestem nią zachwycona, cuda i cudeńka można tam znaleźć, a z roślinkami to u mnie też niestety brak miejsca więc zaszaleć nie mogę.