Ogród Zbyszka i Żanety
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Zbyszka i Żanety
Zbyszku ja juz dziś byłam.WSZystko budzi się.Chryzantemy i rozchodniki bujają . 

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Dlatego ja wolę nie iść żeby się nie stresować,nie wierzę że zima już odpuściła
-
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
Podobno wiara czyni cuda ale trochę zdrowego rozsądku jest też cenne. Niestety zima wróci i nic na to nie poradzimy.
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy pytanie o chciejstwa aktualne?Dużo tego jest, ale też wpadły mi dzisiaj w ręce takie rzeczy ...nieplanowane
Cynaria cardunculus,Canary Creeper,Mydlnica,Trojeść i 15 torebek z nasionkami bardziej znanymi.Planuje oczywiście trawy,hortensje,powojniki kolejne i ogólnie na ile mi wystarczy.Chodzi człowiek po ogrodach zimową porą i nabiera co rusz nowych zachcianek 

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- MonaeS
- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja zasypiając mam pod powiekami swoj ogród.To gwarantuje mi dobry sen. Na przedwiosniu ciągle obmyślam następne zmiany i z wielką ochotą ruszyłabym do pracy
. A rośliny jeszcze śpią.

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
I co słychac w ogródku?
U mnie wszystko wygląda rewelacyjnie.
Oby do wiosny
U mnie wszystko wygląda rewelacyjnie.
Oby do wiosny
-
Dzisiaj nie byłem bo cały czas padał deszcz. Na szczęście wieczorem spadła temperatura i popadał troszkę śnieg. Jutro ma nie padać to wybiorę się na działkę.
- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Zbyszku! Od razu rzuciły mi się fotki z drzewkami , a pod nimi turki. Mąż tak samo wymyślił u nas. W tamtym roku spróbowaliśmy rozkładać skoszoną trawkę pod drzewami zamiast kwiatków. Działka prezentuje się dobrze, sporo nasadzeń i ta piękna hortensja Anabell, ale pewnie nie wszystko pokazałeś. Czy Wasza działka była bardzo zaniedbana jak ją przejęliście?
-
Działke kupiliśmy zadbaną, państwo,którzy ja uprawiali nie mieli po prostu już siły sie nią opiekować. Wiele z ich nasadzeń mamy do dzisiaj ale też bardzo wiele zmieniliśmy.
-- 2 lut 2013, o 21:35 --
Nie mam zbyt wiele zdjęć roślin, zwykle robiłem zdjęcia rodzinie i znajomym na ich tle ale to zmienię już w tym roku.
-- 2 lut 2013, o 21:35 --
Nie mam zbyt wiele zdjęć roślin, zwykle robiłem zdjęcia rodzinie i znajomym na ich tle ale to zmienię już w tym roku.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zbyszku i co znalazłeś ta wiosnę na działeczce
Ja tez podobnie jak Ty nie mam za wiele zdjęć roslin ,jeżeli robiłam to zazwyczaj osobom na tle roślin, czy dzialki,,,,i tez to zamierzam w tym roku zmienić,,,
będę tu przychodziła i podglądała co u ciebie słychać i jakie foteczki będziesz sukcesywnie zamiszczał

Ja tez podobnie jak Ty nie mam za wiele zdjęć roslin ,jeżeli robiłam to zazwyczaj osobom na tle roślin, czy dzialki,,,,i tez to zamierzam w tym roku zmienić,,,

będę tu przychodziła i podglądała co u ciebie słychać i jakie foteczki będziesz sukcesywnie zamiszczał

-
Wróciłem z działki, niestety wiosenne kwiaty zaczęły wychodzić. Poza tym spacer wspanialy, świeciło słoneczko, temperatura około 0C naprawde przyjemnie.
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34

-
Jasne, pomarzyć dobra rzecz 
-- 3 lut 2013, o 17:03 --
Byliśmy dzisiaj w południe, jak przygrzało słoneczko to było czuć, że te roślinki eksplodują z ziemi.

-- 3 lut 2013, o 17:03 --
Byliśmy dzisiaj w południe, jak przygrzało słoneczko to było czuć, że te roślinki eksplodują z ziemi.