mmax-

ja też lubie takie zestawienia, wtedy można łatwiej obserwować różnice i wzrost itd..
kubasia-

przyznam sie, że ja też takich nie widziałam, i zastanawiam sie jakie to mogą być odmiany, bo nawet nie wiem o jakie pytać w sklepie ?
oxalis- Kasiu jak już atakuję to wszystko, liście, szyjkę korzeniową i wszystko kaput, a zapałki działają siarą w dół oczywiscie, tylko nie za dużo tych zapałek, po jednej do doniczki
dorotak- jak kiedyś kupowałam roślinki to nie miałam wyobraźni, że tak porosną dziewczyny i chłopaki

z miejscem to juz też coraz gorzej, a wciąż przybywają nowe roślinki, jak tak dalej pójdzie to będę musiała sie mebli pozbyć i zostane z łożkiem telewizorem i komputerem z Małpim Gaju
mrinwestor- no ja też

, nie wiem co to za odmiany, ale to jakaś seria kolibrii, zobaczymy, maleństwo to takie, ale pewnie ładne kwiatuszki będą.
mloda-

rosną razem ze mną od dziecka dlatego takie wielkie, niedługo mnie zarosną

a palemka to ja niestety nie jestem tak cierpliwa, kupiłam już dużą.
doromichu-
agnieszka_-

wyłysiała i mnie krew zalewa

bo nie wiem czy za dużo wody, czy przez tą zimę swiatła za mało, mam nadzieje, że już przestanie mi gubić liście
misia53-

cytruski to od zawsze moja pasja, tylko coś cytryna w tym roku bez owoców
pomidorzanka- Agatko Gaj la busz

powoli zaczyna mi brakować miejsca i przestrzeni, a kwiatów coraz więcej bo sie oprzeć nie mogę

niedługo będę sie przedzierać w tym buszu na lianach