wanda7..witaj.. Tak to jest Trytoma..
A to już jej dalsze losy..;)Nie była tego roku taka piękna jak w ubiegłych latach..chodzi mi o ilość kwiatów..bo podzieliłam ją na mniejsze..ale za to miała solidną podstawę..))
TRYTOMA"ROYAL STANDARD"
Renatko, jest po prostu przepiękna. Ja też mam, ale pomarańczowe, natomiast zamierzam wiosną kupić białą, taką trochę limonkową. To w ogóle są ładne rośliny, takie spokojne i dostojne
Wandziu....jeszcze białej nie widziałam u nas w sprzedaży):Musi być piękna..masz rację one są takie wyniosłe..
Mrozi i sypie śniegiem..teraz na wieczór kolejna dostawa zimowego puchu...ale to dobrze bo nocami bardzo spada temperatura i choć śnieg za poduchy będzie robił..
u mnie nadal czerwcowe kolory..
No i dowaliło...-15..rankiem..a mnie tak jak drogowców zaskoczyła śnieżna zima..i nie zdążyłam z owijaniem..róże wszystkie zostały A zapowiadają jeszcze więcej...i gdzie ta ciepła zima???Dobrze że choć resztę udało mi się owinąć..
Reniu,widoki letnie piekne i na ocieplenie atmosfery.Przegorzan długo u ciebie rosnie?Ja 2 lata z rzędu kupuje go w biedronce i nie rosnie u mnie,dostałam tez sadzonki i tez nie ma go.Spróbuje jeszcze zamówic teraz u p.Podstolca,on ma zdrowe sadzonki,moze od niego zadomowi sie u mnie.
Pomalowane..posprzątane..:)Już mam mniej przed świętami...wczoraj cały dzień..ale wcześniej już zaszpachlowane było więc się nam udało skończyć....u mnie mrozi..dość solidnie..ale co tam zima..trzeba jakoś przeżyć..
Witam..odrobinę mnie zawiało...za oknem mrozi i biało..):
aby coś robić..więc po malowaniu kuchni..czas na zmianę na oknach...wzięło mnie na uszycie nowych firanek i zasłonek...sama nie wiem czy mi to wyjdzie ale na razie jestem na tym etapie..;))
zastanawiam się czy tak zostawić czy jeszcze boki dorobić???