WITAM MIŁYCH GOŚCI .Dzisiejszy dzień chociaż ciepły, straszył co chwilkę deszczykiem .To mniej niż kot napłakał

a rośliny potrzebują deszczu
MAJKA różyczki czarują i to jak .Jestem z nich coraz bardziej zauroczona chociaż nie wszystkimi .Na Burgundzie pozostał 1 kwiat na Glorii 4 a to przecież moje sztandarowe róże .Niestety chyba starość zaczyna im doskwierać
HALINKO nie zazdroszczę gradobicia .Nasz rejon to ominęło .Dobrze ,ze chociaż różyczki odwdzięczają sie swoimi kwiatami .Mnie ostatnio też sie podobają pastele chociaż te z wyrażniejszymi kolorkami również
GRAŻYNKO U mnie na razie nie zauważyłam jesieni no chyba tylko tyle ,że dojrzewają pomidorki .i kwitną wrzosy i astry .Jak wiesz nie mam żadnych drzewek.Na ulicy owszem coraz więcej liści się pojawia
MAŁGOSIU masz racje róże to piękne kwiaty dlatego je tak kocham i one to wiedzą .Chwalę je jak pięknie rosną
EWCIU to trzeba kupić drugą ,przecież ona jest taka piękna nawet ładniejsza niż Schwarze Madonna. Zresztą każda z nich ma w sobie coś urokliwego

a to mój nowy nabytek jeszcze w doniczce .Czeka na swoje godne miejsce.Pięknie pachnie wiec musi być gdzieś blisko altanki lub grila