Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Post »

Monia Małgosia witajcie dziewczyny kochane ,chłodno rzeczywiscie ...u mnie padać przestało ,jak się wyrobie to sie dzisiaj rozprawie z chwastami :uszy sobie pozwalaja zbóje jedne :twisted:

Obrazek

oho ho pomponik się ruszył ;:224

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

:wit moja imienniczko, znalazłam się przypadkiem ale przyznaję że zainspirowało mnie motto w podpisie-słowa z "Kołysanki" Dżemu??to przypadek czy celowo ?dla mnie to jedna z wielu pięknych utworów mojego ulubionego zespołu,więc zajrzałam ,ale jest tyle do czttania i oglądania od początku ,że zostawię sobie na później-dziś się wpisuję,żebym nie zgubiła Twojego wątku :D
Awatar użytkownika
jacekopole71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2012, o 17:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko już brak mi przymiotników jakimi mógł bym określac Wasze ogrody.Patrzę na Twoje ogrodowe zdjęcia i widzę wszystko co chciał bym miec u siebie,piękne kolory,zdrowe byliny i krzewy,ciekawe aranżacje...Bardzo ładna jest dalia Melody Swing... :wink:
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Żółtek i mnie sie podoba a dzwonek przy rozchodniku czy ma nazwę Dorotko.Różowy pomponik to kto ;:oj
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Dorotko imienniczko moja...dżemiaste słowa sa wielce prawdziwe , tak podpisuje się...dopisuje jeszcze kilka kluczowych haseł na życie ;:108 Ja tez u Ciebie troche połaziłam,ale miałam mało casu kruca bomba , jutro wracam skoro świt :uszy
Jacekwiem wiem ,na forum ogrody cudne jak marzenie ...mój ogród dopiero powstaje....taki bałaganik w nim jak nie wiem co...ale kocham to moje miejsce na ziemi :uszy ale Twój jest bardzo dopracowany , zaglądam i podziwiam....trawki nowe tez przytargałam ,najbardziej coś mi wpadł w oko Miscant Adadgio i rózne rozplenice ....szkoda ze nie wiedziałam ,ze nie masz skrzypu,oddałam nadmiar ;:173
Jadziunia witaj ;:196 nie mam pojecia co to za dzwoneczek , dostałam od kogos na zlocie ,chyba od Dosi , uroczy prawda ;:167
Zółtek na prawde jest fajny i długo trzyma kwiatuchy , pomponik to Pomponella czekam na te kuleczkowate kwiaty i czekam ;:224 Twoje 80 róz robi na mnie ogromne wrażenie , kilka mam zapisanych w kajecie , i ciagle mam przed oczami Twoja cudna Eyes for You ;:124

Obrazek

Obrazek

Na dobranoc truskaweczka i pysznogłówka , słodkich snów ja już pełzam do łózka ;:219
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bry ;:196
Ale się ochłodziło....i niezłe wietrzysko szaleje....ja znowu od rana wlokę sie jak mops....idę sobie zapodać druga kawę ;:40 na pocieszenie kwiatuchy rozkwitają....i dzisiaj przyjezdzaja rózyczki cudne jak marzenie ;:167

Obrazek
Pomponella ;:167

Obrazek
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

U mnie też zimno-14 stopni było o 7,00 , pochmurno i wietrznie -ach gdzie to lato??? ;:145
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dzień dobry Dorotko :wit U mnie też wieje okropnie, zimno, mokro i pochmurno ;:145
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Na poprawę humoru pooglądałam różyczki ;:215 nie powiem weselej się zrobiło :D
W zaciszu termometr pokazuje ledwie 13 stopni a na wietrze brrr szkoda gadać :( trzeba kominek odpalić
Dorotko miłego dnia ;:196
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21

Post »

Dorotko, zimno i ponuro chyba w całej Polsce.....ale ciśnienie idzie w górę, a na weekend to już szaleństwo temperaturowe zapowiedziane :D Piękne masz te pysznogłówki. Bardzo mi się podobają, a u mnie ani jednej. Muszę na jesień wsadzić. Bardzo są wymagające?
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,piękna pysznogłówka.Jestem ciekawa tego kwiata w realu,mam ja pierwszy raz od jesieni i muszę poszukać,bo nie pamietam gdzie posadziłam.Skoro u ciebie kwitnie to po oznacznikach powinnam znależć chociaż jakieś jej liście.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Dorotka :wit Lato ...hm...pewnie znowu będą takie skoki temperatur , coś chyba gorąc zapowiadają ne weekend :? Przy tym mogą być burze, grad i trąby....wariactwo....ale tak już chyba nam w klimacie pozostanie...
Moniś u mnie tez zimnica ...tylko suchutko ,dobra damy rade do weekenda dociagnąć ,choc ja przy takim cisnieniu nochala po podłodze prawie ciądnę ;:219
Eluś a powiem Ci ,ze wczoraj juz myslałam aby odpalic kominek :uszy Tak jednak lato może nas zaskoczyć...Ja nie moge juz usiedziec , czekam na rózyczki dzisiaj ;:138

Obrazek

begonia Dragon

Obrazek

Uwielbiam te kwiaty , nie wybrazam sobie ogrodu bez kosmosów ;:173

Obrazek

pyszni się czerwona pysznogłówka , w rzeczywistosci ma fajniejszy kolorek ;:108 wyrosła na niezłego bydlaczka ,ma na pewno ponad metr, chyba ja dzisiaj zmierzę :uszy

Anetko pysznogłówka zupełnie bezproblemowa , daj znac na wiosne to Ci przesle mam 3 kolorki róz ,czerwień , i jasny róz , i jakas od Grazynki nówke ale to sie okaze jak zakwitnie ;:196
Małgosiu no poszukaj jej ...bardzo ładna jest ....z reszta wszystkie sa ładne ;:333
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dora czy ten cytrynowy liliowiec, to Gentle cos tam? Bosh ile razy taka cytryne ogladam, tyle razy mi oczy w jego strone uciekaja 8-) cacany kolorek nie ma to-tamto.
U mnie tez zimno jak na Antarktydzie - kto to widzial :roll:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jula chyba nie....ja chciałam mieć ten najdłuzej kwitnący , Stella d'oro...i chyba to ten
No zimnica ...i to cisnienie , przespałabym ten dzień i juz...ale nie da sie no.... :?
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dzień dobry Dorotko, nie wiem czy przeoczyłam, czy skleroza. Jakie różyczki do Ciebie jadą :?:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”