dziękuje za pochwały ,bardzo sie cieszę

tak mam na razie taką małą rabatę pod oknem w kuchni,w tym roku to mam taki mały nieład

ale w przyszłym roku już myślę że będzie lepiej

pozdrawiam bardzo serdecznie Maja

Też kiedyś mieszkałam koło Gorzowa. Najpierw w Karsku, a potem w Marwicach. Potem mieszkałam w Pile, a teraz mieszkam pod Wrocławiemmaja79 pisze:teraz mieszkam koło Gorzowa
To jest nie do pomyśleniajustyna_gl pisze:Maju, ponoć weekend już ma być ładny. Mnie przerażają te temperatury nocne. 9 stopni w lipcu??? Toć to mróz....
Ja też pochodzę spod Tczewa tam uczyłam si.ę i pracowałam.maja79 pisze:Dorotko mój tato i dzaidkowie pochodzili spod Tczewa,a od strony mamy z Grudziądza,ja natomiast urodziłam sie w Toruniu,teraz mieszkam koło Gorzowa
Fajnie kochani Was wszytkich poznać a ja tak daleko jestem od swojej rodzinkiszarotka66 pisze:Ja też pochodzę spod Tczewa tam uczyłam si.ę i pracowałam.maja79 pisze:Dorotko mój tato i dzaidkowie pochodzili spod Tczewa,a od strony mamy z Grudziądza,ja natomiast urodziłam sie w Toruniu,teraz mieszkam koło Gorzowa
Dorotko moi dziadkowie mieszkali w Barentach to przy samym Tczewie,tam mam całe kuzynostwoszarotka66 pisze:Można wiedzieć, z której strony Tczewa mieszkała Twoja rodzina. Ja mieszkałam przy krajowej 1 w Gręblinie.
Złocieniec coś mi to mówi....ale nie mogę skojarzyćadamiec pisze:Dziękuje za odwiedziny ,ja pochodze z zachodniopomorskiego okolice Złocieńca, na Śląsku mieszkam już 45 lat.![]()