E@K66-Efkowe pole
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: E@K66-Efkowe pole
Hej dziewczyny milo mi was goscic ,jak zwykle dowcipne a tobie Małgosiu strasznie zazdroszcze kominka ,z przyjemnościa gnałabym po te drewka nawet gdyby było -40
- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
E@K66 pisze:..możliwości pochodzenia świtkiem po rosie z kubkiem kawy...

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
no nie ma to jak kominek w takie chłody ...
Zbyszek no nie wyganiaj Ewci teraz na działkę ona i tak w ziąb tam gna....niec trochę sie wygrzeje w domowym ciepełku

Zbyszek no nie wyganiaj Ewci teraz na działkę ona i tak w ziąb tam gna....niec trochę sie wygrzeje w domowym ciepełku

- E@K66
Witaj Zbyszku masz racje kawusi i rosy nie ma bo i na dzialeczke troszkę daleko,na bucie zasuwam jakies 20 minut,ale to jesst moje marzenie.
Keetee masz racje dzis sie wygrzewam bo jutro musze wstac o 5tej do pracy brrr.
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu, mróz siarczysty a Twój wątek pędzi jak kulig
Co to będzie w sezonie
?
Na fotkach wyglądasz, jakbyś była nieodłącznym elementem tego zakątka. Nikt inny by tu nie pasował
Piękny ten Twój kawałek świata

Co to będzie w sezonie

Na fotkach wyglądasz, jakbyś była nieodłącznym elementem tego zakątka. Nikt inny by tu nie pasował

Piękny ten Twój kawałek świata

- E@K66
Tak Osterku potwierdzasz słowa mojej córki w sezonie to ona mówi że mnie przemelduje ,jak mama nie pracuje to jest na dzialce. No cóż tam odchodza wszystkie problemy i troski nie myślę o niczym tylko o roślinkach 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01

Ciesz się dziewczyno że masz pracęE@K66 pisze:Witaj Zbyszku masz racje kawusi i rosy nie ma bo i na dzialeczke troszkę daleko,na bucie zasuwam jakies 20 minut,ale to jesst moje marzenie.

- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
To zawsze tak jest jak pracujemy to jęczymy bo brak czasu dla siebie i najbliższych nie mówiąc o zmęczeniu i nerwach a jak pragniemy pracować to wydaje cię to takie łatwe i piękne większość z nas zna oba warianty ja ci życzę żebyś był z nami pracującymi narzekalskimi tylko żeby było za co jeżdzić i dać się poniewierać.
- ewa w

- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
To ja od dziecka mam prze.. bo zawsze muszę być tą osobą co albo przemilczy albo ją gonią
i mam wrażenie że wszyscy myślą tak samo"tobie się nic nie należy czego chcesz?"na całe szczęście Pan Bóg stworzył ogrody

- E@K66
Masz rację Ewuś brak zabezpieczenia to duzy problem ja go nie mam choc jak na razie pracuje , bo z czego tu mieć zabezpieczenie skoro brakuje od pierwszego do pierwszego.
Joluś jakoś dziwnie znajomo brzmią słowa "tobie sie nic nie należy ,czego chcesz"
skąd ja to znam?
Ech ale co by nie było , teraz tak trudno o prace ze ja juz nie narzekam .
Joluś jakoś dziwnie znajomo brzmią słowa "tobie sie nic nie należy ,czego chcesz"
skąd ja to znam?
Ech ale co by nie było , teraz tak trudno o prace ze ja juz nie narzekam .
- ewa w

Ewcia nie mogę oczu oderwać od twoich traw. Myślałam, że zakładanie ogrodu przyjdzie mi łatwo bo już u siebie ale jakoś nie widzę postępu w porównaniu do innych ogrodów a do tego nie mam sprecyzowanego planu- czy Ty Ewka od poczatku wiedziałaś co, jak i gdzię? Wydaje sie jakbyś wszystko dokładnie przemyślała.

- E@K66
Ewuś nic bardziej mylnego na początku miałam zupełnie inna wizje na ogród.
Środkiem biegła ścieżka z płytek na końcu której było miejsce na ognisko,nawiasem mówiąc jak wchodzę na zdjęcia satelitarne to jeszcze tam ją widać.Dopiero 4 lata temu zupełnie przypadkowo trafiłam na stronę w net z trawami i jak ja to mówię wszystko wywróciło mi się do góry nogami.Zapragnęłam mieć je w swoim ogrodzie a ze mam 8 arów to można to zrobić.Nie mam jakoś wielkiej wiedzy na temat traw ale jeśli potrzebujesz pomocy to ja jestem do dyspozycji.Mam jeszcze parę planów co do wyglądu działki np. dookoła pod siatką chce zrobić typowo angielską rabatę ,z bylin i dlatego będę potrzebowała waszej pomocy. Muszę zagospodarować skarpę ,której zdjęcia zamieszczę i też zapytam was o zdanie, to jednak w weekend bo przyjechała do mnie córka ze studiów dlatego nie mam głowy w tej chwili do siedzenia na forum,pozdrawiam wszystkich miłego dnia
Środkiem biegła ścieżka z płytek na końcu której było miejsce na ognisko,nawiasem mówiąc jak wchodzę na zdjęcia satelitarne to jeszcze tam ją widać.Dopiero 4 lata temu zupełnie przypadkowo trafiłam na stronę w net z trawami i jak ja to mówię wszystko wywróciło mi się do góry nogami.Zapragnęłam mieć je w swoim ogrodzie a ze mam 8 arów to można to zrobić.Nie mam jakoś wielkiej wiedzy na temat traw ale jeśli potrzebujesz pomocy to ja jestem do dyspozycji.Mam jeszcze parę planów co do wyglądu działki np. dookoła pod siatką chce zrobić typowo angielską rabatę ,z bylin i dlatego będę potrzebowała waszej pomocy. Muszę zagospodarować skarpę ,której zdjęcia zamieszczę i też zapytam was o zdanie, to jednak w weekend bo przyjechała do mnie córka ze studiów dlatego nie mam głowy w tej chwili do siedzenia na forum,pozdrawiam wszystkich miłego dnia

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
ojoj...angielska rabata ...Ewcia bedzie super
Życz córce powodzenia podczas sesji
u mnie tez ten goracy czas 

Życz córce powodzenia podczas sesji

- E@K66
Cześć Keetee to ja też trzymam kciuki za ciebie ,milego dnia.