Sure pisze:Agatko, widzę, że jakieś jesienne nastroje Cię dopadają? Moim zdaniem powinnaś pokazywać te same rośliny, bo to ciągle inne ujęcia i inny etap kwitnienia. Mnie się podobają (choć jak sama to robię, to mam wątpliwości, tylko że mój ogród jest strasznie młodociany jeszcze). Zdjęcia z Hazlehaed Park'u z Aberdeen
jednakowoż urzekające!

Hej Aguś - a żebyś wiedziała że jakoś energia mnie troche opuściła... jesienne przesilenie ? Humor na szczęscie dopisuje, tylko mnie nerwy biorą jak mi znikają napisane posty
Mój ogród też młodociany, chyba mamy ogrodowe równolatki

no i że miejsca u mnie mało, to i pokazywać nie ma czego...
-- 19 paź 2011, o 20:12 --
Agness - a i pogoda nam w weekend dopisała i miło było sie po parku przejść i nacieszyć jesiennym słonkiem

Biały wrzos był śliczny - ciężko go było sfocić - podobał mi się strasznie ale w moim ogrodzie to zajął by pół rabaty
An-ka - Sweet Wonder teraz tak trochę pod róż podchodzi, wcześniej była bardziej hmmm... morelowa... lekko herbaciana ? Sama juz nie wiem
A wrzos faktycznie był olbrzymi ! Tez by mi się w ogrodzie nie zmieścił
Wandziu - to drzewo jest faktycznie bardzo oryginalne - jego gałęzie pokrywa niejako mozaika twardych, ułożonych trochę tak dachówkowo liści/ igieł ???? Rośnie dość wolno. Tutaj jest nazywane "Monkey-puzzle Tree" - gałęzie przypominają małpie ogony
Znalazłam zdjęcie, zblizenie gałęzi, które robiłam w lutym: