Nie wiem jak to się stało,że ominęłąm Twoją drugą część Dziś nadrobiłam zaległości ale cały czas wyglądałam tak i niestety nie wiem co więcej napisać. Po prostu mnie zamurowało
Chciałabym jeszcze podziękować Kasiunieczce i Reginie za umożliwienie mi oglądania wystawy i za mile spędzony dzień
Już Julitka mnie wydała no to się chwalę i to z wielka przyjemnością
Pojechałam tam po vandzie i masdevallie, ale cóż los i wrodzona miłość do phalaenopsis jednak wzięła górę
ale piękności!!!! Alba zachwycająca- ta ogromna ilość kwiatuszków CUDOWNA!!! I-lan Green Pixie zrobiłą na mnie niesamowite wrażenie te kropeczki są cudne! i oczywiście pierwsza i druga violacea (od dawna na mojej liście chciejstw, ale jakoś nie było okazji żeby gdzieś je nabyć) są prześliczne!!! gratuluje tak pięknych zakupów!
Wprawdzie z trudem ale i mnie się udało dopchać do stołu i półek z cudeńkami. Zgadnijcie kto tam stał, obejmował kilka doniczek z najatrakcyjniejszymi okazami (nie wiadomo czy kupię ale na wszelki wypadek zarezerwuję) i był najaktywniejszy ze wszystkich zwiedzających.
Dorotko, śliczne okazy kupiłaś Jestem pewna, że znajdą u Ciebie dobre warunki do uprawy i wielkie serce dla siebie u Właścicielki
Moje serce skradły również Twoje przepiękne kwitnienia u Dtps. Purple Gem "blue" i u śnieżnobiałego Equestrisa