Chciałam zapytać jak się ma twój eszychnanthus i multiflora. Mojej też po zakupie wszystkie listki odleciły, po długiej rehabilitacji niestety u mnie nie przetrwała:(.
Filigranowa27 _aeschynantus_ żyje obleciały mu wszystkie kwiaty , ale żyje.Multiflore obcięłam i zobaczę czy puści od korzenia.Myślałam nawet żeby ją zacząć uprawiać w hydroponice.Muszę popatrzeć gdzie mogę kupić taką doniczkę.
Pora odświeżyć mój wątek bo kurz siadł.Miałam remont kuchni i sajgon w mieszkaniu.Nie miałam czasu na FO a teraz muszę nadrobić zaległości.Kupiłam do kuchni nowy karnisz na dwie rurki oficjalnie na zasłonki , a nie oficjalnie na nowe kwiatki.Poco ma się M denerwować.
Na parapetach to tylko jeden fiołek mi kwitnie.
Phobos
W ogórku to kwitną mi lilie, goździki,gloksynia ogrodowa, kosmos. Mam trochę młodych sadzonek.
Na balkonie też mi kwitnie co nie co.
A na koniec mój pieszczoch.
U nas takie upały że rośliny usychają mam nadzieję że w końcu coś popada.Zakwitło mi parę lilji , ale moment opadły . Mam też nowe nabytki, które chciałabym Wam pokazać. [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img]
Mam nadzieję że moje zdjęcia Was nie znudziły .Może te rośliny nic nadzwyczajnego, ale ja jestem dumna że je mam.
Gosiu i tu Cie postanowiłam odwiedzić i lilijkę pochwalić U mnie czarne chmury naszły .... i nic nie popadało, bo przewiało Już bardzo sucho, ciągle działkę trzeba podlewać
Czas pajęczyny poomiatać narobiłam trochę zdjęć na balkonie .Rośliny dobrze sobie radzą chociaż balkon mam od południowej strony. [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img]Trzykrotka [/URL][/img]hojka
Czekam na pierwszy pączek różyczki [/URL][/img]
Druga różyczka kwitnie mi nieustannie , ale nie w liście tylko w kwiaty. [/URL][/img]
Tak mi się zdawało Majakal że to ta hojka.Musiałam się pochwalić pierwszym kwiatkiem jednego dnia. [/URL][/img]
Pierwszy raz też mi zakwitła ceropegia, a następny pączek jest w drodze. [/URL][/img]
I na koniec nowe nabytki z wymiany jaśmin i tłustosz. [/URL][/img] [/URL][/img]