Wiosną budzi się życie :)))

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiosną budzi się życie :)))

Post »

Ło jak Ty pędzisz z tym wątkiem...
Kompozycja warta uwagi ;:138
Ja niestety tyle miejsca nie mam:( Ale za to czosnki mam (muszę je obfocić nim przekwitną :roll: ) i glicynie nawet dwie ale białe.
Niestety na własnej skórze było mi poznać co znaczy mieć dziecko odkurzacz. Moja córka do 4lat upychała w paszczy wszystko co tylko napotkała na swojej drodze i co się zmieściło :/ W wieku 2 lat miała za sobą płukanie żołądka,a w nocniku to można było znaleźć kulki z klocków magnetycznych, pieniążek, kawałek zabawki:( prośby, tłumaczenia odbijały się echem ;:14 .
Niestety najbardziej koszmarne zdarzenie miało miejsce podczas przeprowadzki. Pisałam o nim już na forum w wątku o rączniku wkleję link dla zainteresowanych: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=35&t=26998
Co prawda już teraz jest rozumną, dużą dziewczynką (lada chwila 7 lat) ale wolę nie kusić losu. Szkoda tylko że musieliśmy przeżyć tak traumatyczne chwile by zrozumiała że nie wolno zjadać wszystkiego co się znajdzie.
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie dziewczyny mam dziś nerwa od rana bo wstałam rano okazało się że odłączyli mi internet byłam zdziwiona bo 10 dni temu zapłaciłam w terminie fakturę więc w te pędy pojechałam do plusa wyjaśnić tą sprawę .Okazało się że zakuta pała ;:14 czyli ja przegapiłam rachunek z lutego pół godz stania przy telefonie i rozmowy z konsultantem no ale zapłaciłam i podłączyli od razu .Na pocieszenie kupiłam sobie big hostę

Orientacyjnie patrzyłam ceny niektórych roślin na naszym, bazarku złotokap 45 zł gunnera olbrzymia 50 masakra nie ceny .
Anjja bardzo mi przykro z powodu córci wiem co przeżyłaś może ja się zastanowię nad złotokapem wystarczy chwilka nieuwagi a życie dziecka jest cenniejsze od jakiejś rośliny którą się chce mieć
Asiuchyba mam dziś zły dzień bo nie chce mi się nic robić mały nie dał mi dziś spać to i zmęczona , i jakaś chandra mnie dopadła na targu też jakiejś kobiecie posłałam bo mi stanęła na drodze i wjechałam na nią wózkiem więc nazwałam ją krową :evil:
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

mis290 dziękuję za odwiedziny a hosta faktycznie jest z tych dużych tylko sklerotyczka zapomniałam już jak się nazywa ;:223
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Wczoraj dostałam olśnienia bo zastanawiałam się w czym posadzę rośliny w oczku bo patrzyłam ile kosztują kosze to stwierdziłam że trochę mi szkoda wydawać pieniądze na coś czego nie będzie widać a w to miejsce za te pieniądze wydane na nie miała bym rośliny ,wiec wpadłam na taki pomysł .Ponieważ jak pracowałam to miałam taki mały sprzęcik do robienia dziur w puszkach elektrycznych więc go postanowiłam wykorzystać i sama zrobić kosze do roślin wodnych ,a że takich donic mam masę więc się wezmę i zrobię sama i nie będę musiała kupować
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Oj, Asiu, chyba lepiej dzisiaj nie wchodzić Ci w drogę :wink:

Powiem tylko, że hosta suuper, pewnie wielgachna będzie :)
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

Hosta olbrzymka :D
:shock: jak się patrzy na cenę koszy do oczka tym bardziej że często przekracza ona cenę roślinki. Pomysł super! Ja zrobiłam sobie doniczki do hydroponiki za pomocą rozgrzanego dużego gwoździa i się sprawdzają. Jeżeli bym mogła to zasugerowałabym większą ilość oczek w doniczkach-koszyczkach :wink:
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Asiu z tego co mówił pan na bazarku to jest duża i pięknie się rozrasta kosztowała tylko 8 zł to ostatnią dyszkę na nią wydałam ale mam nadzieję że było warto bo bardzo mi się spodobała
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Anjja to na pewno się zrobi większe i więcej chciałam tylko pokazać i zrobiłam jedną na próbę
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

Asiu pomysł super,ale w większych donicach ta zdecydowanie za mała,ja miałam kilka koszy tych ze sklepu,ale korzenie roślin rozsadzają je np kosaćce,teraz sadze w skrzynkach plastikowych po owocach,pomidorach można je jeszcze przyłatwić w warzywniaku... :D
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Lucy2na

Post »

bardzo fajny sprzęt i moim zdaniem sprawdzi się nieżle tylko dziórek musi być więcej ...żeby woda mogła sobie tam krążyć ....
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Joasiu, tylko spokojnie :)
hosta piękna i w ogóle zarobiona dziś jesteś!
Lucy2na

Post »

a jak mi już tu pozwoliłaś wleżć to teraz sobie pooglądam co u Ciebie piszxczy w trawie ....
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Jak już wspominałam mam różne donice i te duże też więc będę działać .Marylko ale na półkę nie wejdzie mi taka duża skrzynka chyba że na dno to spokojnie .A ty Lucynko oglądaj do woli tyle że u mnie jeszcze nie jest aż tak ciekawie i pięknie jak u niektórych forumków
Awatar użytkownika
elila
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2009, o 20:05
Kontakt:

Post »

;:63 ;:63 ;:63 Zuch dziewczynka!!! bierz sprawy w swoje ręce. Mnie taki sprzęt też nie jest obcy ;:108
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Ojej a ty znowu wymachujesz tym tyłkiem byś się opamiętała w końcu :;230 :;230 :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”