Rysiu właśnie w sobotę u tej koleżanki od mojego "wielokropka" była mowa o makaronowych firankach, że są strasznie niewygodne jak ma się kwiaty na parapecie, bo te makarony strasznie się plączą Moniczko dziękuję Justynko moja krówka taka mało łaciata dlatego nazwałam ją wielokropkiem Wiki fajnie że ci się podoba Aga ten w kropeczki faktycznie jest strasznie wdzięczny, a budyniowy też mi się bardzo podoba, mam już takiego jednego, ale jak ususzył pęd po przekwitnięciu tak stanął w miejscu wielokropek też mnie ucieszył powiedziałam koleżance, że częściej może mnie obdarowywać niechcianymi storczykami
Ewuniu śliczne nowości.
Pożycz kochana na troszkę tego swojego męża mój jutro wyjeżdża to akurat by pasowało
Kupił by mi kilka storczyków i bym Ci oddała nie tkniętego bo mój to by mi posprzedawał wszystkie najlepiej.
Justynko, Viki, Kasiu, dziękuję Arletko mój M też wyjechał... może wpadnie do Ciebie Kasiu dżungla to może tylko na kwietniku , ja mam jeszcze wąskie,bo wąskie ale jednak parapety tyle że obecne balkonowce na zimę muszą się gdzieś zagnieździć a kilka po urlopie pójdzie ze mną do pracy Asiu dziękuje, a mój kwietnik to właściwie 2 jednakowe zakupione za kilka zł na all... do samodzielnego skręcenia
U mnie przez kilka dni też zagościło słoneczko więc wszystkie moje kwitnące teraz falki mogły pozażywać świeżego powietrza i na balkonie
A to reprezentanci tego chaosu
Na koniec moje nowe białe maleństwo wyjęte z dekoracji na bardzo nasłonecznionej wystawie kwiaciarni jeszcze na listkach ma ślady brokatu, bo ktoś mądry tak go upiększył ...
Ewuniu, gratuluję sreberka
Zdjęcia wszystkie śliczne, a ta burza kwiatów na zbiorówce ;:91
Mini niech zdrowo rośnie. Wasi M właśnie wypili z moim M piwko i idą na dziewczyny