Cudowne zakupy!!I od razu wszystko slicznie posadzone.Zdolny M- ładny płotek
Miałam lewizje w zeszłym roku i teraz wiem czemu juz jej nie mam ... ja kocham podlewać
Bardzo wiosennie u Ciebie i tyle roboty zrobione
Ulcia i ja jestem z rewizytą ,i jak wszyscy zachwycam się Lewizją i jej miseczką.
Działeczka piękna , masę pracy w nią włożyłaś a efekty wszyscy oglądają , brawo
Pozdrowienia Stasia
mm-complex- pewnie Twoja miłość do podlewania wygoniła lewizje z ogródka
Stasiu -
Andrzejku - zaraz lecę pooglądać Twoją relację z ogrodu - a tym czasem zapraszam na moją :
Wczoraj oczywiście popołudnie z działeczką ,M kończył płot a ja lokowałam nowych lokatorów na działce nowe nabytki
skalniak dostał nowych mieszkańców
i kwitnące
a tu nasz pomocnik na świeżo skoszonej trawie -tym razem robi obchód
Adamie - zrobiło się ciepło więc jak go nazwałeś funiek poszedł na skalniak bo nie chciał już dłużej siedzieć sam w schowku Krzysztofie - tak to są nowe nabytki - mam nadzieje ,że tym razem lepiej widać
skalniak dostał dwa nowe kamyczki i dwa rojniczki - powędrowała tam też łódeczka i psiaczek
jeden z kamyczków
rojnik
i nowa róza - podobał mi się kolorek - zobaczymy jak będzie w rzeczywistości
Witaj Krysiu - uwielbiam róże dlatego jak widzę coś ładnego nie umiem się oprzeć - mam nadzieje że kolorek w rzeczywistości będzie jak na opakowaniu - ale to się jeszcze okaże
Krzysztofie - nie ma sprawy - rzeczywiście zdjęcia za bardzo pomniejszyłam .Kamyki wyglądają jak takie wulkaniczne ale w sklepie ogrodniczym gdzie je kupiłam też nie wiedzieli