Super jest ten karmnik ościsty. Pokrywa wszystko!!! Ciekawe czy to się wysiewa? Na obwódki byłby super. Muszę pomyśleć. Miałam na uwadze macierzankę, ale jakby połączyć?? O matko, niechże już się zacznie!!! 23 dni, to już nie tak długo!!!
Witam dziewczyny wieczorową porą
Tak Elu pada śnieg duże płatki i już prawie wszystko białe. Karmnik nie rośnie zbyt szybko, ale jednak powiększa swoją objętość systematycznie. Na zdjęciach poniżej widać zieloną poduszkę to właśnie on. Zagnieździły sie w tym roku mrówki pod nim i środek poduchy się zniszczył.
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe Mój kawałek świata. część 3
IWONKO właśnie trochę czytałam o zastosowaniu karmnika pod Rh to może być tylko ,że rośnie i wybarwia się lepiej w słonku ten Alba . Mozna posadzić tam zadarniacze tylko ,żeby nie wyssały wszystkich soków azaliom i Rh . Widzisz sama ,nie można sie posiłkować podawanymi prognozami ,gdyż oni sobie a pogoda sobie
Ale masz wrzosów! Co patrzę na zdjęcia z nimi to utwierdzam sie w przekonaniu, że są niezbędne w ogrodzie. Mało która roślina zapewnia tak intensywne kolory przez dłuższy czas, a niektóre przecież kwitną miesiącami!
Karmnik tworzy świetne poduchy i bardzo ładnie wygląda jak kwitnie