Storczykowa pisze:Ale piękne

. Ta cała biała hybryda jest przecudna, ale co dziwnego jest w jego przedłużeniu?
Dla mnie jest to dziwne,bo nigdy hybryda nie przedłużała pędu,a co najwyżej szła w bok na "oczkach"
lucynaf pisze:Znowu pokazałaś piękne kwitnienia i przyrosty

. Wydaje mi się, że na MM, to keiki, one chyba lubią je puszczać, mam nadzieję, że i na moim się kiedyś doczekam

.
Poczekamy zobaczymy,ale też mi się wydaje,że to kleik
JoasiaM pisze:Sylwio przyszłam pooglądać co tam u Ciebie nowego i nie zawiodłam się, ile tu nowości zakupowych

Gratulacje, ja w dalszym ciągu nie odważyłam się na nic poza jednym paphopedilum. Nowe listki, pędy czują wiosnę i pięknie rosną, oby tak dalej

Joasiu cieszę się,że podobają Ci się moje okazy,trochę zaryzykuj i wypróbuj coś nowego.
Joane pisze:Sylwio, u Ciebie zatrzęsienie w nowości.
Mam takie same restrepi i chyba z tego samego źródła.
Gongora cudowna cieszę się, że ją masz to będziemy mogły wymieniać sią spostrzeżeniami.
Siewki niech ładnie rosną.
Masdevallie szybciutko u Ciebie przyrastają.

Wiem,że mamy te same restrepie i to samo pomyślałam,że z tego samego źródła.Gongora zaciekawiła mnie na forum tylko nie pamiętam u kogo,czyżby u Ciebie?Ale oczywiście będziemy się relacjami wymieniać.Siewki też wiosnę wyczuły, puszczają korzonki i liście,to znaczy,że dobrze im w akwarium

Masdevallie o nie najbardziej się bałam,a tu zaskoczenie.
Dziękuję bardzo "Chocotale" jest na żywo o wiele ładniejszy niż na zdjęciach.
Anno pisze:Słodkie

Dziękuję