Gorzatko droga, mleka ciepłego nie lubię, ale meliska może być. Wczoraj poszłam grzecznie do łóżeczka i nawet szybko udało mi się zasnąć, ale za to dziś pobudka o 5.30 i żegnaj śnie

Czy ja nie mogę jak normalny człowiek w zimie w sobotę dłużej pospać
Za to szafki w kuchni lśnią
Monia, to jedyna moja piwonia, ale tak bardzo ja lubię

Sadziła ja jeszcze babcia mojego M. ale ja wędruję z nią po ogrodzie. O dziwo kwitnie nieprzerwanie

Drzewiaste są piękne, ale niestety troszkę zbyt duże. W twoim ogrodzie na pewno będą się okazale prezentować.
Asiu, mnie tez cieszy, że już wkrótce dzień zacznie się wydłużać. Od razu człowiekowi raźniej
Kassandro, witaj nowy gościu

dziękuję
Jolka, winko stanowczo bardziej mi pasuje, chociaż nie za często bo głowa boli

Dziś nawet zaświeciło słoneczko, wiec i samopoczucie lepsze. Jednak ja jestem uzależniona od słońca
Dorotko, dzięki, już lepiej
Izka, ty to potrafisz postawić człowieka do pionu. Dziękuję, kochana jesteś.
Krysiu, nie ma to jak sobie popracować, człowiek ma ręce zajęte a w głowie mu się jakoś samo lepiej układa
Maryniu, to Hortensja piłkowana 'Blue Bird' (Hydrangea serrata 'Blue Bird').Ponoć kwitnie co roku bezproblemowo. Zobaczymy
Dom troszkę ogarnięty, zakupy wstępne zrobione, goście byli ale już poszli, słoneczko zaświeciło, tak ogólnie fajny dzień dziś był
Teraz co prawda sypie i strasznie do tego wieje, ale mam nadzieję, że do jutra się uspokoi. Mam plan wybrać się z moim maluszkiem na sanki, więc pogoda ma być. Słyszy pogoda? No.
Żurawki sadzimy ze względu na liście, ale niektóre do tego ślicznie kwitną. Oto dowód