Dzień dobry.

Witaj na moim wątkudaka pisze:Witaj na forum Staszku![]()
Przejrzałem wątek od początku,masz ciekawe okazy,podoba mi się benjaminkowa rodzinka,palmy,aszparagus i nie może zabraknąć pochwał dla innych.![]()
![]()
Bogusiu przyjedz na jesień to dostaniesz zdrewniałe łodygi i już będziesz miećbogda-1980 pisze:Witaj Stasiu, datury masz naprawdę przepiękne,aż Ci zazdroszczę naprawdę.Ja nie mam wcale ale chyba muszę to zmienić.
A piesio jaki cudny, jak się nazywa??????
Pozdrawiam serdecznie
No więc kupiłem owoce daktyli w sklepie spożywczym, pestki wsadziłem do ziemi i po nie całych dwóch miesiącach wykiełkowałyJoane pisze:Witam, jestem z rewizytą.
Miło się czytało twój wątek. Bardzo spodobała mi się duża paprotka. Wprawdzie masz wszystkie ładne ale ona szczególnie. Bardzo podobają mi się one ale u mnie nie rosną![]()
Możesz napisać jak wysadziłeś pestkę daktyla i w jakich warunkach ją uprawiasz?
Ja bym jeszcze dodała NIE PRZESADZAJ GO !!! one rosną w takim podłożu i takiej doniczce, przez nią właśnie widać czy korzonki są zielone czy srebrne. Możesz ewentualnie w jakąś osłonkę go wstawićJoane pisze: Gratuluję pierwszego storczyka.![]()
Wygląda nawet zdrowo. Teraz pilnuj aby go nie przelać. Podlewaj albo mocz gdy korzenie będą całkiem srebne. Kiedy zakwitnie trudno powiedzieć.
Jaśmina mam od około pół roku miał jakieś 25-30 cm wysokości u mnie po przesadzeniu rozwinięciu i ponownym zawinięciu na pałąk urósł do takich rozmiarów i cały czas rośnie w bardzo szybkim tempie ale na razie pączków nie widaćrenata_22 pisze:Jaśmin ogromny :shock:Piękny... ... Co roku Ci kwitnie? Normalnie w domu go zimujesz? Pozostałe roślinki też super, szczególnie dziwaczek