Cosie na MM jeden to chyba pędzik, ale jakoś nie rośnie [albo ja tego nie widzę], pewnie już nie urośnie.. Drugie chyba keiki. Jeśli się mylę proszę o wyprowadzenie z błędu :P Więc chyba faktycznie ta moja roślinka najzdrowsza nie jest...listków ni korzonków nowych niestety nie wypuszcza.
Pędzik na Dendrobium Phal. rośnie...i jakoś dziwnie się odgałęził, myślę, że w miarę dobrze widać to na poniższych fotkach. To chyba niezbyt typowe?
dzięki, właśnie znalazłam pączuszka na drugim Pahiopedilum, do tej pory myślałam, że to rośnie listek.. Na tym, które widać na fotkach z poprzedniej strony, w tle -> fotkach pączka paphipedilum
Witaj Kaju wpadłam popodziwiać twoje storczyki, bardzo ładne .Sabotek śliczny ,a dendrobium może będzie miał gałązkę z kolejnymi kwiatkami no ale fakt że to nietypowe dla tej odmiany
Moja nowość z wystawy, niestety miała uszkodzony jeden pędzik i zasuszyła go, ale na drugim pędziku kwiatuszek rozwinął się:
Zdjęcia robione przy pochmurnej pogodzie;/
Phalaenopsis Penang Girl
Kaju ale się u Ciebie dzieje no no pędzik na sabotku i na dendrobium phalaenopsis, keiki na Mini Marku a nowość z wystawy wprost powala na kolana Phal. Penang Girl - śliczne cudeńko a jego sesja godna pozazdroszczenia przez profesjonalistę. Czekam na kwiaty dendrobium