Biay coraz bardziej rozkwita Rozkwita też Phal. który był moim pierwszym i koloru już nie pamiętałam Ina koniec moje szalone Dendrobium ktore kwitnie bezkońca jeden pędzik przekwita i zaraz rosnie następny. Tylko nie wiem jak się to Dendrobium nazywa
Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania
Biały - dostojny i elegancki ;) Pierworodny za to jest przeciwieństwem tego pierwszego. Uwielbiam takie piegowate falki w kolorach słonca A dendrobium to chyba dendrobium phalaenopsis, odmiany nie znam. Trafił Ci się taki osobnik, jak mój. W ciągu roku kwitł 4 razy, bardzo wdzięczna orchidea ;)
Justus27dziękuję za odwiedzinki .Ten w kropeczki to raczej taki zielonkawy w bordowe kropki ale aparat nie łapie koloru (jakiś kiepski chyba go wyrzuce) ,Tak to dendrobium jest super może mi się trafi jeszcze takie ale w innym kolorze,jak zobaczę to odrazu kupie Dusiu jak tylko roslinki przyjda to zrobię im sesje zdjęciową i oczywiście wrzucę na forum.Dzięki że do mnie wpadasz
Pozdrawiam Ania
Niedawno dostalam na pocztę wiadomość od OG że nie wyslą mi dzisiaj storczyki ale dopiero w poniedziałek.A ja tak czekałam i nawet mieszkanko im przygotowalam I skąd człowiek ma wziąść tyle cierpliwości
Pozdrawiam Ania
Henryku wiem to dobre lekarstwo ale w kwiaciarniach drogo i jedynie mogę liczyć na Kaufland a tam też ostatnio rzadko przychodzą. Do OBI i LM muszę jechać do Opola 60km.
Pozdrawiam Ania
Aniu,a myślisz,że jeżeli ma się 4 różne hip.mark."pod nosem" a obok 5-go codziennie się przejeżdża i na dodatek ma się tylko 12 storczyków to jest to takie fajne .Można ;:83 ;:5 i wszystkie pieniądze a potem za późno.
Aniu wytrzymasz jakoś, to tylko kilka dni Z resztą co to jest te marne 60km dla storczykomaniaka na głodzie?
A Dendrobium faktycznie urocze i jaki ma miły charakter
No pewnie że wytrzymam w środę minęło 2 tyg. od zamówienia a mają mi wyslać dopiero w poniedziałek to dojdzie w środę lub czwartek Po storczyki to gotowa bym byla jechać i na drugi koniec Polski(jeszcze jakby mieć dobrze nabity portfel ) tylko jak tu M naciągnąć
Pozdrawiam Ania
Witajcie Jaka jestem dzisiaj szczęśliwa Mój M pojechał 2 tyg. temu do Niemiec , wrócił dziś nad ranem, ja wstaje i oczom nie wierze: to była oczywiście Cambria a teraz Ludisia Discolor i na koniec najlepsze TAMTARARAM: Mój piękny i ogromny sabotuś
Pozdrawiam Ania