Doszla juz paczka z cebulkami i trwa akcja sadzenie.
W moim ogrodzie zakwitla sasanka!!!Czy ktos tez ma cos takiego?
Zaczynam koncentrowac sie bardziej na storczykach bo w ogrodzie tak brzydko.....zimno i mokro.
A u nich duzo sie dzieje,ok.9 ma nowe pedy tak wiec jesien i zima zapowiada sie kolorowo na parapetach.
Witam cię
Obejrzałam sobie twój ogródek,super masz oczka wodne i ten żółw ciekawy,rh i azalie cudne.Mam pytanko czy azalie przykrywasz na zime czymś?Ja w tym roku po raz pierwszy kupiłam troche azalii i nie wiem czy jakoś je zabezpieczyć,czy nie.Róże...ah te róże śliczne, ale widze że troche z nimi problemów.Mieczyki i lilie też śliczne,wszystko masz śliczne
Pozdrawiam
RENIUNiEK
Dziekuje za odwiedziny i mile słowa.
Azalie mam trzeci rok czyli dwie zimy za nami,do tej pory zawsze okrywalam,choc jest to czasochlonne....mialam w planie w tym roku sobie darowac ale...no wlasnie ale....kilka azali w tym roku przesadzilam,kilka dokupilam no i musze okryc...aczkolwiek mam niedaleko sasiadke ktora ma azalie tez trzeci rok i ani rzu nie okrywala i co roku jej kwitna pieknie.
MARGO2
W tym roku dalie tez podbily moje serce,planuje dokupic kilka w nastepnym roku,szkoda ty ze nie zimuja w gruncie.
A jak je okrywasz bo ja nie wiem.Dalie faktycznie śliczne,ja sobie zamówiłam na forum u Madzi kilka sztuk,bo mam tylko trzy,właśnie czekam na paczuszkę Pozdrawiam,życzę spokojnego wieczorku.