Roślinki Karinki - zapraszam do oranżerii cz.3
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chamedorka naprawdę jest niewielka ;) Pomyślalam sobie, że Areca mi tak ładnie rośnie, to może i chamedorka zachwyci? Bo pozostałe palemki w moim domu należą do Mamy i mają raczej niełatwy żywot... Wzięłam się za nie i wyjechały na taras 
Moniko - nie z Biedronki, a z ostatniego dnia wyprzedaży u Tomaszewskiego... Szkoda, że go zamknęli. Ale żeby bilans był na zero - odkryłam kilka dni temu nowe, niemałe centrum ogrodnicze pod Poznaniem
Karolu, przepraszam - zgapiłam się
Moja Mama ma opuncję figową, czasem ją doglądam celem zeskrobania wełnowca ;)
Ach, jeszcze nie pokazałam malutkiej zdobyczy z kiermaszu... Kupiłam ją już raz w zeszłym roku, ale padła trupem podczas mojego wyjazdu. Oxalis siakiśtam...

Moniko - nie z Biedronki, a z ostatniego dnia wyprzedaży u Tomaszewskiego... Szkoda, że go zamknęli. Ale żeby bilans był na zero - odkryłam kilka dni temu nowe, niemałe centrum ogrodnicze pod Poznaniem

Karolu, przepraszam - zgapiłam się

Ach, jeszcze nie pokazałam malutkiej zdobyczy z kiermaszu... Kupiłam ją już raz w zeszłym roku, ale padła trupem podczas mojego wyjazdu. Oxalis siakiśtam...

- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Wetnę się w temat
, tak z takich cebulrk/kłączy.
Ja na wiosnę dostałam z wymiany kilka, tak się zakochałam, że dokupiłam jeszcze w ogrodniczym.
Podobno szybko się rozmnażają
, dla mnie jest ważne, że wyniosę gdzieś na zimę i nie muszę chodować sadzonek, tylko wodą podleję
, ja mam szczawik w skrzynkach.

Ja na wiosnę dostałam z wymiany kilka, tak się zakochałam, że dokupiłam jeszcze w ogrodniczym.
Podobno szybko się rozmnażają

-
-